Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni sabor HDZ-a
Povratak na članak

Karamarko: Nitko HDZ neće ignorirati ni ponižavati ni ucjenjivati

- Nećemo dopustiti da SDP I Most sruše reformsku Vladu i da na vlast vrate Zorana Milanovića – poručio je Tomislav Karamarko.

Komentari 371

PA
patria
13:14 28.05.2016.

Već neko vrijeme svjedočimo dobro orkestriranoj SDP-ovoj operaciji "Karamarko" sa ciljem uklanjanja čovjeka koji je budući da posjeduje tvz. operativne sposobnosti najveća prijetnja za opstanak njihove mreže koja guši cijelo hrvatsko društvo i koja je premrežila sve hrvatske institucije koje su šuplje poput švicarskog sira. Smisao cijele priče oko Ine je i bio izbiti financijsku moć koja je tradicionalno bila rezervirana za takve strukture neprikosnoveno još od dana socijalizma i Jugoslavije. Mnogi ljudi u Hrvatskoj to uopće ne shvaćaju, kao što to ne shvaća niti Božo Petrov koji valjda misli da živi u Švicarskoj a ne jednoj Hrvatskoj, ili da je upravo on taj faktor koji bi mogao određivati pravila igre i za partiju, odnosno SDP, i za HDZ. On uopće ne shvaća da će ga bez Karamarka partija pojesti za doručak, da je on već politički mrtvac, kao što su mu već sustavno dobro razdrmali njegovu "stranku". On jednostavno možda i uz sve svoje dobre namjere nije dorastao SDP-u za razliku od jednog Karamarka po kojem se toliko puno pljuje i koji sigurno nije savršen (a kakav je tek onda jedan Milanović), ali barem je dorastao takvim ljudima i zna kako oni razmišljaju.

VL
12
1234romi
10:05 28.05.2016.

HDZ je znao kako 90 i 91g pa će znati i 2016.A vi tzv.demokrati i "šaptaći"prestanite se brinuti o tome što i kako.Ovo NIJE borba za HDZ,ovo je bitka za opstojnosti HRVATSKE DRŽAVE i Hrvati u vlastitoj državi.

VL
OD
odraneol
14:15 28.05.2016.

HDZ je napravio vidljivi pomak. Nekada su na ovakvim skupovima u glavnim ulogama bili Tuđman, Domljan, Pavletić, Valentić, Gregurević ... A danas su tu Karamarko, Brkić, Ilčić, Čorić, Bandić... Pametnome dosta!

VL
PR
propalismoFranjoskroz
15:20 28.05.2016.

Svaki Hdzeovca se ponosi na tomicu jel je isto ovako govorio u Mesicevoj predsjedničkoj kampanji

VL
PE
pessimus
08:46 28.05.2016.

imali ste snage riješiti se sanadera, imali ste snage riješite se kosorice, a za vaše i naše dobro riješite se karamarka i usput uopće ne razmišljajte o šukeru, mlakaru, jandrokoviću a posebice o brkiću. njihovo vrijeme je prošlo, ima među vama dobrih i pametnih ljudi, iskoristite ovu priliku, druga će vam se rijetko pružiti.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
14:35 28.05.2016.

Vođe desničara oduvjek su bile kukavice. Huškaju narod, a kad zagusti prvi bježe prwko granice.

VL
EK
ek884
16:35 28.05.2016.

vise nije ni smijesno, tuzno je

VL
AL
altec
15:32 28.05.2016.

Gubi se u Remetinec!

VL
AN
antonelić
14:34 28.05.2016.

sramota : satelit tepeš išo u marocco ... dobro mu stoji fes ... veći je za 10 cm ...

VL
DA
dangebandi
16:28 28.05.2016.

Drugim riječima je rekao: Nedajte me drugovi, ako me maknu neću vam moći osigurati krađu svega hrvatskog!

VL
Avatar stark_house
stark_house
15:14 28.05.2016.

Leglo kriminalaca.

VL
IV
ivanono29
13:44 28.05.2016.

Kako su se raspisali ovi dežurni sdp komentatori, misle da na nekoga kao i Milanovićevi mediji imaju utjecaja, komedija. Vaš sdp nema budućnosti, glavno biračko tijelo sdp-a je 190 tisuća Srba, ali za SDP je problem što je prosjek godina Srba u Hrvatskoj 63 godine i ti birači ubrzano izumiru. Za sdp glasuje još i 150 tisuća pripadnika drugih nacionalnih manjina te još 250 tisuća mješanaca koji se deklariraju Hrvatima, ali su u rodbinskim i obiteljskim vezama s više od 300 tisuća pripadnika nacionalnih manjina u Hrvatskoj. Za SDP glasuje malo Hrvata i da im nema nacionalnih manjina, sdp ne bi imao u Hrvatskoj više od 10 posto potpore. Svi ti birači sdp-a u prosjeku imaju 60 godina i većina njih su neobrazovani. SDP preko medija i anketarskih agencija pokušava manipulirati i promijeniti trendove i prikazati neku drugu sliku o svojim biračima i biračima HDZ-a, ali većina Hrvata ne puši njihove spinove.

VL
DU
Deleted user
15:05 28.05.2016.

bitno da ste govorili da je radmanov htv bio pro sdpovski a sad kad htv prenosi uzivo kongres hdza to vam ne smeta. to je ok, treba tako... nema tu pristranosti naravno a ako netko kaze drugacije a gle cuda komunist je, sta ces.

VL
DS
dsoltic5
16:40 28.05.2016.

Karamarkovih, nestani, širiš miris truleži, jada i beznađa

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:28 28.05.2016.

zadivljuje združena fronta ljevičarskih medija i ljevičara u ovom orkestriranom napadu na hdz. zamislite, oni su uspjeli totalno marginalizirati sve afere koje su imali i još im se vuku. tolki nepotizam, korupcija. kriminal, a bez ikakvog odgovora pravosudnih tijela. sadsad se vidi zašto orepić ne dira u načelnike pu, koje je njehov drug ostojić postavio. ipak se prijateljstvo iz jna drži do samog kraja. sad je totalno jasno zašto je most bio protiv jakih hdzovih imena u vladi. onih koji znaju što i kako. sad vidim i znamo da je most sdpov projekt. samo što se petrov preračunao. on je ipak mali seoski psihijatar, nije on freud! sve reforme koje je već trebalo pokrenuti je most blokirao. karamarko ima samo jednu manu, a to je u njegovom slučaju neoprostiva. on nije na ti sa medijima. on to malo što treba reći veli nerazumljivim jezikom, pa se izgubi poanta. današnjim saborom hdz-a završava jedno mlako doba hdz-a. od sutra možemo očekivati topove. jer će imati kredibilitet. sad ga nemaju, svi čekaju, i malo predugo se čeka. ovo je mostov pokušaj da utječe na kadrovske promjene u hdz-u, jer od sutra most neće imati pred sobom mutavce i ukočene tipove. sad u prvi red dolaze osobe kojih je most otpočelta bilo strah. a ona mostovka iz sabora nek si napravi još jedna selfi iz saborskog stolca. uskoro samo na tv bude gledala sabor. karamarko bi navečer trebao najaviti izgon mostovaca iz vlade, i formiranje možda manjinske vlade. i da, zašto kriti, politika je uvijek bila trgovina, i uvijek bude. ili netko misl ida je zoki oko sebe vezao prijatelje? ili ipak ljude iz koristi? da, pupovac će biti za tomicu. većina manjina, par mostovaca. a vrhunac svega bude glasovanje o povjerenju. tko garantira sdpu da će biti kvoruma?!

VL
DU
Deleted user
14:52 28.05.2016.

Šeks je rekao da vladajuća koalicija neće opstati. I to je to...

VL
Avatar fenixem
fenixem
15:44 28.05.2016.

Sistem vas laze!!!hdz vas laze!!!ovaj komu je kao drzava na prvom mijestu,laze najvise!!!samo vas stanje u vasoj drzavi ne laze!!ono je jadno i jako iskreno!!

VL
PU
puma59
14:38 28.05.2016.

pod domovina misli Mađarska

VL
BE
Bezvezeudrzavi
16:43 28.05.2016.

Kakva demagogija.. stvarno smo ovce kad ovakvi cobani vode drzavu! Bolje nismo ni zasluzili!! Lazni patrioti i kradljivci!!

VL
RA
raikonen
19:12 28.05.2016.

da je ovo prava država tebe bi hdz smjenio sa svih funkcija,i bio bi u bajboku.no kako ovo nije država već sprdačina,u kojoj lopov i nacionalni izdajica drži predavanje o moralu,možemo samo reći bježite djeco iz ove sprdnje

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 12 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.