Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit u Zagrebu
Povratak na članak

Joe Biden ruši ruski i islamski utjecaj u jugoistočnoj Europi

Američki potpredsjednik još je kao senator pozornost posvećivao vanjskoj politici pa je tako tri puta bio u bivšoj Jugoslaviji početkom rata

Komentari 88

LI
liskovaca
09:36 26.11.2015.

kakva korist od ovih parazita????? Bilo bi bolje Rusima dati luku u Jadranu u zamjenu za kojekakve plinovode, industriju i sl.! Bar bi imali koristi!

VL
ZG
zgblabla
09:46 26.11.2015.

Bolje boljševik nego muđahedin

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
10:08 26.11.2015.

Summit u Zagrebu - Hebote, kakva sapunica

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:04 26.11.2015.

Koordinacije i razmjene riječi između Nikolića i Jahjage juče nije bilo pa stoga sve ostaje po starome ... Jahjaga ima državu a Nikolić staru zemljopisnu kartu i svi zadovoljni.

VL
Avatar zong
zong
10:20 26.11.2015.

Ruši utjecaj drugih zato da poveća utjecaj svoje parazitske Amerike a ne zato što je on fini striček...

VL
RM
rmd3
10:02 26.11.2015.

Kad ce Lavrova pozvat na razgovore oko ekonomije i gospodarstva,?Lašti ona zapadnjacke puškice iz aviona se vidi kolko je duboko s njima.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
10:26 26.11.2015.

MASONI su shebali USA pa eto njih do Europe..eehheheh

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
09:42 26.11.2015.

Proturanjem falš-ideje o "zapadnom" Balkanu niti je susjedni Balkan postao manje ruski i turski, niti je Hrvatska postala balkanska. Promašena priča. Učite nešto od Habsburgovaca.

VL
LI
liskovaca
09:38 26.11.2015.

Inače, jeste li primjetili kako su se komentari izmjenili? Do prije tri dana većina komentara je bila na strani Rusa a sad je obratno! Slučajno?

VL
JU
jurajuric116
10:21 26.11.2015.

kak stvari stoje s doseljavanjem još malo pa ulazimo u euro-afro integracije

VL
Avatar jebb
jebb
10:20 26.11.2015.

Cijeli njegov posjet je bio na anegdotalnoj razini. Amerikanci su prvo sponzorirali taj nesretni Daytonski sporazum koji osim zaustavljanja rata nije donio nista pozitivno. Sada sponzorijaju "umjerene teroriste" u arapskim zemljama i kreiraju dugorocni egzistencijalni problem za Evropu. Usput se Evropi moze prodati i americki plin... Ja bih se u Evropi osjecao mnogo sigurnije sa Putinom nego sa Joe Bidenom, Barak Obamom i NATO-om.

VL
Avatar d-ano
d-ano
09:54 26.11.2015.

kao predstavnik jedne drzave koja u 21,stoljecu ubije 30-tak lijecnika /lijecnika bez granica/ u Kunduzu,,,i bude proglasena kao ratni zlocinac,,,,,,nema sto da kaze ,,,,,,ubice koje su sebi dale pravo da ubijaju javno pred ocima cijelog svijeta,,,,,,,,,,,,,,,,vjerovat takvima,,je vise od ludosti,,,

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:06 26.11.2015.

nemaju što rušiti, kad ruski utjecaj u našoj zemlji ni ne postoji. čemu ovakvi naslovi služe? zato da i dalje gledamo kako je amerika za to da imamo lng terminal, al za to neće dati niti jednog dolara? čemu ovaova predstava? biden ruši ruski utjecaj u regiji... pa lijepo, on jedva stoji na nogama, a kao rušio bi nešto, što, to nitko ne zna. baš je lijepo to novo doba, globaliziranost, sloboda tržišta. na riječima, izjavama. a kad ono, ne može hrvatska uzeti ugovor o obnovi i gradnji iranskih brodova, ali francuska je to uzela. ne može hrvatska s rusima ništa po pitanju družbe adrie, jer je to protiv naših interesa! mislim, nama amerikanci vele što je naš interes, i to je tako? ova predstava ionak nema smisla. svi znamo da se hrvatski stav o svemu na ovom svijetu formira u bruxellessu i nigdje više. ne u tamo nekakvom zagrebu, pantovčaku, ili još gore, na markovom trgu. američki interes je da se ni rusima ni kinezima ne dozvoli da se jače pozicioniraju tu na balkanu, a njima je ovaj kraj ionak nevažan. samo da tu nema ruske vojne baze i kineskih zona. nitko u europi ne vidi kako propadamo i gubimo to malo utjecaja kojeg smo kao stari kontinent imali. što se nama u našem susjedstvu ima kao glavni faktor nametati tamo neka zemlja preko oceana? dal europa što americi diktira u vezi meksika, narkokartela, koji su u službi amerike? ne. dal je zapadna europa ikad americi što prigovorila zbog rušenja demokratskih izabranih vlada latinske amerike 60-ih? nije. rusi su svjesni svega, i znaju da je jedini put opstanka sila, snaga. na europu se danas, kao ni 41-e, ne mogu osloniti. svi rusima predbacujete sporazum ribentrop-molotov, a nekako vješto skrivate sporazume nijemaca i poljaka, kojima su nijemci nudili poljacima teritorij do kavkaza. kad su shvatili da na njih ne mogu računati, jer je njihova vojska bila jaka samo u broju konja, pregazili su ih jednog popodneva. islamski utjecaj u europi? pa islam je u europi jednako star kao i kršćanstvo. nemojte na vjeru svaljivati razloge sukoba na bliskom istoku. nije bilo problema dok je zemljom hodao sadam, gadafi, jel tako? kolko izbjeglica je onda bilo, a kolko sada? da završimo ovu nepotrebnu priču. mi ne odlučujemo o ničemu. nikad nismo, niti ćemo biti u prilici. da smo ostali neutralni, imali bismo težinu, i naplaćivati okretanje glave lijepo i desno. ovako, mi imamo stolac na kojem sjedimo, vilicu uzmemo u ruku kad nam vele, ubodemo komade mesa koje nam daju, tj. ostave, pijemo ono što ostane i kad nam i to ponude. pred 20 godina mate granić, ministar vanjskih poslova, je počeo pričati 'nama su rekli...' i onima sa nešto sive tvari u mozgu je bilo sve jasno. onima bez toga je i dalje severina pojam i svijet kakvom teže. i neka im bude i dalje. glavu dolje držati, ne pričati, još manje prigovarati. sve dok ne biju po glavi, dobro je.

VL
NE
neboiznadzagreba
10:00 26.11.2015.

Tko je Joe Bilden da ikome otvara ili zatvara vrata Europske unije?

VL
JO
jorgen
10:21 26.11.2015.

Za svakoga tko voli Hrvatsku ovi dogovori su potpuna katastrofa. a) ulaziti dublje u savezništvo s onima koji su autori terorizma 21-og stoljeća potpuno je suprotno od zdrave logike, morala pa ako hoćete i vjere b) ne željeti svojem narodudu najbolje - a odabirom višestruko skupljeg ukapljenog plina u odnosu na Južni tok upravo se na tome radi - ravno je izdaji nacionalnih interesa i samim time treba biti kažnjivo c) licemjerno je hvaliti se milijardama uloženima u migrante - od strane onih koji su upravo te migrante stvorili !

VL
Avatar mihavg
mihavg
09:41 26.11.2015.

Yeah Right!

VL
MA
majeltomoguce
10:54 26.11.2015.

ŽIVJELA RUSIJA!!! Rusi čiste smeće koje je zapad stvorio, a sada bi ih kao trebalo slabiti ... neće to ići dragi moji, sve se zna i vidi usprkos medijskoj propagandi!

VL
SN
SNV
10:22 26.11.2015.

Smješno,samo kujica Hrvatska je uz američke krvoloke

VL
DU
Deleted user
09:58 26.11.2015.

Joe je ostario pa se prisjeća kao stari deda svoje mladosti. Ne bi me čudilo da ga uopće više ne interesira ono što radi. Na kraju ono što vidi je kaos koji je ostavio za sobom. A ako ima netko na onom Svijetu tko pravedno sudi svima, onda će Joe opet biti poslan natrag na zemlju, ali ovaj puta kao neki Musliman da malo osjeti politiku koju je sprovodio sve ove godine.

VL
NE
Neonacionalist
10:39 26.11.2015.

Ma ruši on neću reći šta, Islam će pobjediti i to je svima jaasno , to je potentna religija dok krščanstvo izumire i pokapaju ga sami europljani . Dakle, islamizirana i multirasna Europa je budućnost, naravno to je dugoročni process koji se neće dogoditi u pet-deset godina ali hoće kroz pedeset-sto ili možda dvjesto godina zasigurno.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.