Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2
Povratak na članak

Bernardić: Na proslavu 30. rođendana potrošio sam 17.000 kn

Novi šef zagrebačkog SDP-a izbjegavao odgovore na mnoga pitanja.

Komentari 142

PU
pumbica
07:54 08.06.2010.

Možda kamocemo89?Radi u večernjem za sao krajnu.Jer si stavio .Godinu balvan revoluciju.I ako ne radi u večernjaku?Kako to da može toliko vređati hrvatsku,a da nije brisan.Možda je on taj koji radi za te članke u večernjaku...

VL
DO
dobravila
07:36 07.06.2010.

Jedan od mladih lavova ? Ha , ha .... Prije bi se moglo , nakon Nu2 , reći plašljivi bezubi olinjali stari mačak . A imao je jedinstvenu priliku pokazati da je pravi laf ! Šteta , šteta . Ispaopravi laf ! Šteta , šteta . Ispao je narcisoidan i ukalupljen partijski frazeolog :- ((

VL
OB
-obrisani-
07:41 07.06.2010.

Ustaški pokret je u osnovi bio zamišljen kao oslobodilačka borba protiv velikosrpske diktature. Međutim, zloćini koji su počinjeni su bili strašni i tog dijela Hrvatske povijesti se sramim. Zločini koje su kasnije napravili komunisti na čelu sa LJUBIČICOM BIJELOM susu bili još strašniji, jer su počinjeni u miru, bez suđenja i zbog toga se treba raščistiti sa prošlošču i jasno reći tko su ti masovni ubojice, i objasniti mladim komunistima da ne mogu ići uzdignuta čela u svijetlu budučnost, a usput veličati strašne zločince kao npr. TITA

VL
OB
-obrisani-
23:52 06.06.2010.

@ Gandhi Šubaru na glavu, opanke pod glavu i sanjaj Vukovar i Hudu Jamu! To su remek djela humanosti tvojih pajdaša. Laku noć želim svim Hrvaticama i Hrvatima!

VL
Avatar Gandhi
Gandhi
23:57 06.06.2010.

9A9 nije Vam laka.. biježe nezaslužene povlastice dolaskom novih političkih snaga a i kako kome smiješi se nešto dobro čuvano 2x2 zbog krađe RH

VL
BA
baš
08:20 07.06.2010.

Tip je pametan. Tek nekoliko dana je prošlo od kada je imenovan. Puno toga treba obaviti prije nego bude imao \"svoj stav\", a doista valja se uskladiti sa šefom stranke. Poznato je da su i u SDP-u duhovi uzburkani i sada ih treba smiriti. Zapravo mislim da tek sada počinje pravi posao za Milanovića. Naime, do sada se pozicionirao, sada on i Bernardić imaju šansu. To što je potrošio novac na rođendan? Pa što, netko troši na automobile, netko na čuda tehnike, a čovjek je odlučio na taj način malo \"razmijeniti\" mišljenja sa sebi sličnima. U čemu je kvaka?

VL
BO
bomba
08:30 07.06.2010.

Nije nikakav problem što je ovaj mladi gospodin na čelu ZG - SDP-a, nego će biti problem kad ga građani Zagreba isglasuju kao svog vođu. HDZ je imao Jasena Mesića i kako je prošao. SDP ima Bernardića po čemu je on to iskusniji i bolji od Mesića? I Mesić i Bernardić još trebaju učiti životnu školu a ne samo po primljenoj diplomi reći to je to i sad je moje vrijeme. Djeco došlo je vaše vrijeme da učite od starijih a ne da vas stariji guraju u vatru i kad ne uspijete na početku da vam zapečate budučnost. Dobro promislite i izvagajte zašto ste se tako naglo izdigli iznad svoje generacije, kao vi nešto pametniji? Poslušnost vas može koštati, Jasena je već koštala.

VL
AR
ARIDAN
00:48 07.06.2010.

GANDHI VI STE LEGENDA! Svaka Vam čast i potpisujem svaku Vašu riječ! A što se tiče rođendana ovog mladog pametnog čovjeka, pa šta, neka je potrošio. Teško je živio, uspio se izboriti za vlastiti kruh, lad je, sposoban, život ga nije mazio. Ostao je bez oca, hrvatskog branitelja, odmah zatim i bez majke, brinuo o obitelji, briljirao kao student. Pa pitam ja Vas MORALISTI nema li takav čovjek pravo sebi u životu napraviti nešto lijepo, nešto što će zasigurno pamtiti cijeli život. Kao da je u najmanju ruku opljačkao pola Hrvatske, a ne 17.000,00 kn. Pa zar Vi niste baš nikada sebe počastili. A o ovima koji su odnijeli milijune ni A ni B. Koji to lažni moral mora biti u ljudima. I zloba. Ne možete osporiti činjenicu da je sve stekao svojim radom. A ako ga je netko negdje i pogurao, Vi ne biste učinili isto za sebe ili svoje dijete. Toliko licemjerja svijet nije vidio kakvi smo mi Hrvati bokci

VL
MI
mica1111
07:13 07.06.2010.

...mlad,zelen...vlastohlepac...ni jedne suvisle rečenice,o vlastitom mišljenju ni programu nisam čula ni riječi... ...i to bi trebali biti mladi lavovi...ne znam po čemu...po mijaukanju možda? ...pozvati na rođendan 200 nazovi prijatelja liči na balkanske derneke i ne može se opravdati nikakvimim motivom...osim prezentacijom svog ega...

VL
OB
-obrisani-
07:18 07.06.2010.

Ne znamo koliko je Tito potrošio novaca za svoj trideseti rođendan, ali znamo koliko nas je koštala proslava \" dana mladosti\", kad su svi u velikoj želji da se dodvore Titu, bjesomučno trošili novce na razne lokalne proslave i štafete.te. Mogu zamisliti ambiciju mladog komuniste koji za svoj rođendan troši tolike novce. Ljudske vrline se iskazuju skromnošču, bez obzira na imovinsko stanje. U vrijeme kad sam bio tinajđer, moj otac je imao restoran i imali smo dosta novavca, družio sam se sa jednim prijateljem čiji su roditelji bili slabijeg imovinskog stanja od mojih. Đeparac mog prijatelja je bio puno manji od mog. Meni je moj otac govorio da uzmem novaca za izlaske koliko hoću, međutim ja sam uvijek uzimao otprilike toliko koliko je imao i moj prijatelj, bojeći se da ga ne povrijedim i naravno izgubim, prikazujući svoju moć kroz novac. Blistavi um mladog komuniste zatamnio se glupom bahatošču.

VL
OB
-obrisani-
07:22 07.06.2010.

Blistavi um?! Pa on se druži sa ljudima koji u svemu podržavaju masovnog ubojicu JOSIPA BROZA TITA. Pa on je ustvari glupan.

VL
MI
mica1111
07:27 07.06.2010.

...vrhunsko je umijeće biti neodređeniji od Milanovića...on je u tome uspio... ...taj nema vlastitog mišljenja...on čega da ga drugi dadnu...

VL
OB
-obrisani-
10:22 07.06.2010.

.......opet ti..............koltrina-U-Srcu......... O, vidi, vidi, talibančine okupirale portal. Bježite, sile nečiste, u rupe iz kojih ste izašli! Bježite brzo! Da čovjek ne pazi malo, zagadili biste nam cijelu Hrvatsku netrpeljivošću.

VL
OB
-obrisani-
10:32 07.06.2010.

17 000 kn na proslavu rođendana !!!!!!!???????? A radnička prava ??? hahahahaha sviraj nešto narodno.....

VL
OB
-obrisani-
10:53 07.06.2010.

Bernardiću mogu da čestitam na funkciji čelnika SDP-a Zagreba i mislim da je pravi kadar u SDP-u, mlad, ambiciozan, skroman ali to neka i nije vrlina ali je pošten iz skromne obitelji i prerani gubitak roditelja sigurno mu je utjecaojecao na zrelost i razmišljanje o životu i to će mu biti motivacija u svim novim zadacima i izvršavanju ali i motivacija mlađima da vide da rad daje rezultate.

VL
OB
-obrisani-
10:58 07.06.2010.

A do tada ... UŽIVAJ malo ih ima privilegiju biti ZLATNA MLADEŽ SDPa ! Malo mladih Hrvata danas zna pjevati ČETNIČKE I jugoslovenske pjesme poput Hej Slaveni i Bilećanku ! Bravo bravo za ZLATNU MLADEŽ SDPa !

VL
MI
mica1111
10:59 07.06.2010.

...kamocemo..,dušice draga...oli si i ti bia na rođendanu...:)))

VL
MI
mica1111
11:04 07.06.2010.

...dušice draga...kamocemo...znaš što je njegova glavna osobina...čovjek je karijerista...,a to nema veze baš ni sa porijeklom,već sa genima...maminim i tatinim...,a bilo bi dobro kad bi ta osobina išla u pravom smjeru...ali sumnjam...

VL
OB
-obrisani-
11:06 07.06.2010.

♥....moje, a sto cu ti ja tamo nisam ti ja iz tih krugova, to su za nas stare...... balavci, dica, kad ja slavim su 17.000 sitnica....:-)) ------------------------------------------------- 07.06.2010. u 10:59h mica1111 je napisao/la: ...kamocemo..,dušice draga...oli si i ti bia naa na rođendanu...:)))

VL
Avatar Gandhi
Gandhi
23:41 06.06.2010.

koltrina pa ne znam tko je ovdje glup .. a tko hiće dezinformacije Ankica Lepej je pala dok je još Tuđman bio živahan .. kakav pokojni .. a neću dalje ..

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.