Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i gorih

Berlusconijev političar invalidu na parkingu izbušio gume na autu

Antonio Piazza
Screenshot
04.10.2012.
u 15:55

Tri godine svoj je Jaguar parkirao na mjestu predviđenom za invalide, a kad su ga krajem kolovoza policajci zbog toga globili sa 80 eura i prisilili da oslobodi mjesto, osvetio se

Talijanski političar Antonio Piazza morao je dati ostavku jer su ga nadzorne kamere snimile kad je nožem rasporio gume na autu invalida, piše The Guardian.  

Piazza je inače član Berlusconijeve stranke, a obnašao je dužnost šefa jedne lokalne organizacije u Leccu kod Milana. Tri godine svoj je Jaguar parkirao na mjestu predviđenom za invalide, a kad su ga krajem kolovoza policajci zbog toga globili sa 80 eura i prisilili da oslobodi mjesto, osvetio se. 

Pola sata nakon što je preparkirao svoje skupocjeno vozilo vratio se i izbušio gume na parkiranom Renaultu invalidnog muškarca.

Imao je peh jer su ga snimile nadzorne kamere. 

Iako je političar najprije uložio žalbu na kaznu za parkiranje, pravdajući se kako je na mjestu za invalide parkirao jer je vozio osobu s teškoćama, iz stranke su ga pritisnuli te je morao dati ostavku. 

Naposljetku se ispričao, ostavljajući svojim riječima javnost i dalje nezadovoljnu. 

– Pogriješio sam, ali ima i gorih od mene, opravdava se Piazza. 

Komentara 1

KR
krc
16:28 04.10.2012.

A, kej,koga,čemu, zakej? A, naslova!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije