Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portret
Povratak na članak

Benjamin Netanyahu - Ne boji se Obame ni europskih lidera

Izraleski premijer ovaj je put pretjerao u primjeni sile u Gazi. Bez obzira na to što govori, prizori ubijene djece šokiraju

Komentari 47

JO
jokitoki
12:17 02.08.2014.

ovaj masakr ,genocid ,koji pocinjava netanjahu i cionizam je priprema dolaska antikrista, kako drugacije objasniti ubijanje djece masovno a da mnogima to je bolno ali sute jer je izrael i cionizam uveo u mnoge drzave svoju cionisticku mrezu, ovo jee pocetak kada svijet pokazuje veliku nemoc zza moralne poduhvate, i svi znaju da izrael cini velike grijehe

VL
AM
alberta.mutti.5
09:57 02.08.2014.

Sto ce se bojati, pa svi se boje njega i njegovih, globalizerade kapital vlada sa svijetom osobito sa USA i medijima.

VL
MX
Mister X
14:49 02.08.2014.

Benjamin Netanyahu - Ne boji se Obame ni europskih "lidera" (američkih totalnih poslušnika,) svjestan oni koji laju ne uje-daju ! Svjestan da su to samo bla bla pred ostalim zaostalim u svjetu da misle kako to ovi ozbiljno njemu neštoto kao bla bla bla ! A to se sve zna zna zna !

VL
UM
umpahpah
12:34 02.08.2014.

Bliskoistocni krvnik, kao i milosevic na ovim prostorima.

VL
HO
Hotspot
18:30 02.08.2014.

izrael provodi genocid nad palestincima! a cijeli svijet šuti, sramotno!

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:06 02.08.2014.

Pa zasto bi se bojao Obame I EU lidera kada su to samo marionete, ovaj zlocinac zna da njegovi cionisti kontroliraju ta dva entiteta. Ovaj tip bi se vjerojatno itekako bojao Kine kada bi Kinezi tu imali neki interes ali posto nemaju genocid se moze nastaviti bez zapreka.

VL
GV
golub Vaso
22:39 02.08.2014.

ratni zločinac, kao i velika većina izraelskih čelnika od 1948

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:24 03.08.2014.

M oze se dogoditi da Natanjahu završi na sudu u Izraelu.

VL
Avatar MihaNN
MihaNN
15:49 02.08.2014.

Zašto bi ih se bojao? Pa nisu oni izrovali te tunele ispod Izraela. Dok su ti tuneli bili ruta za šverc iz Egipta i nakon toga nadograđeni za ‘internu logistiku’ unutar Gaze sve je bilo okej. Problem je da susu sada ispod Izraela,to je sasvim druga priča. Koliko god bila jeziva slika poginulih civila,ostaje činjenica da su ti tuneli latentna opasnost za sigurnost Izraela,veća nego raketni napadi iz Gaze,jer manje više sve rakete budu roknute od obrambenog štita. N.Y. Times izvješćuje da su ti tuneli uzdrmali kolektivnu psihu židova;kolaju kojekakvi horor scenariji,strah da bi nenadano iskrsnuli Hamas ‘borci’,i nabrzak roknuli goste u restoranu i slične paranoidne ideje su strah,svakidašnjica u Izraelu. Uostalom,ne bez razloga,2006e su ubijena 2 vojnika a treći (Gilad Shalit) je otet i tek nakon 5 godina zarobljeništva izmijenjen za 1027 arapskih zarobljenika. Najnoviji slučaj datira od prošle nedjelje kad su hamasovci eliminirali 5 židovskih vojnika;snimke te operacije su objavljene na njihovim i-net mrežama. Zasad je Izrael otkrio oko 32 tunela,pola uništio,a pretpostavlja se da ik ima još nekoliko desetaka. Problem sa ‘novom generacijom tunela’ je da ih je teško otkriti. Modernom tehnologijom je vrlo jednostavno otkriti tunele koji su duboko ispod zemlje,to zna i Hamasova bratija,stoga su tuneli na izraelskom teritoriju ‘plitko’ispod zemlje,drugim riječima,moraš u Gazu da ih presječeš,nema druge. * Obzirom na veliki pritisak svijeta na Izrael,oni će vjerovatno morati stati. Fundamentalisti će imati novog materijala za kukanje kako ih židovi tuku. Hamas će oblizati svoje nove rane i poslati rudare na novi job;treba rovati za blistavu budućnost. Za par godina će se priča ponoviti.

VL
MX
Mister X
14:53 02.08.2014.

Benjamin Netanyahu - Ne boji se Obame ni europskih lidera jel on razumije njihove šifrirane poruke . A to znači ta - manite ih... Dok naivni vjeuju da je to istina. Kao što je jaka istina da je Amerima ia i eu liderima jako žao što se rusi-separirani i polurusi međusobno tamane .

VL
RO
robertbruckner
19:04 02.08.2014.

zeze tvoja braca napadaju izrael i to permanentno od 1948, sramotno kako to da ih se jedamput ne moze covjek rijesti, sad su ih poceli izvozit u europu.

VL
RA
rasimcanaj
22:20 02.08.2014.

Benjamin Netanyahu - Ne boji se Obame ni europskih lidera >>>> zasto bi se bojao ,pa NJEGOVI su gazde

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
13:52 03.08.2014.

Obama i Al Hamenei licemjerno brane prava Palestinaca u Gazi koji tamo žive tako da ih 45.000 dolazi na kvadratni kilometar polupustinjske zemlje što znači da oni tamo nikako ne mogu živjeti nezavisno, već ih netko mora stalno uzdržavati kako bi ih povremeno mogao koristiti. A istina je sljedeća: 7 milijuna Izraelaca danas su nadmoćni nad 800 milijuna Arapa, jer 800 milijuna Arapa ne čini jednu naciju koja bi imala zajednički interes. No za ukupno 3,5 milijuna Arapa u Izraelu i Gazi ima dovoljno mjesta u arapskom svijetu, na primjer na Sinaju, te bi i Izraelu bilo korisno da maksimalno: financijski i ekonomski pomogne da se oni tamo presele. Drugo je pitanje pravednosti takva rješenja, ali je više nego očito da se Arapi od osnivanja države Izrael nikada nisu mogli dogovoriti oko zajedničke akcije protiv Izraela, (odnosno pravednog bacanja Izraela u more) iako su sve arapske države u trenutku osnutka države Izrael, Izraelu navijestile rat. S druge strane, ako se Izrael s Arapima ne dogovori, dugoročno mu prijeti propast kakva je zadesila Križarsku državu u "svetoj zemlji", jer će ga Arapi pobijediti biološki, a na kraju i tehnološki, budući da se tehnologija nikada dosada nije mogla uspješno ograničiti samo na neke zemlje (atomsku bombu su načinili u SSSR-u, iako su se SAD strahovito branile od mogućnosti prenošenja tehnoloških znanja u SSSR, osudile bračni par Rosenberg na smrt, ipak ništa nije moglo spriječiti da SSSR sazna atomske tajne i da ih počne uspješno primjenjivati (SSSR, slično kao i danas Rusija, nikada nije uspio stvoriti učinkovit ekonomski privredni model koji bi uspješno konkurirao zapadnim zemljama!)

VL
BO
boris
22:20 03.08.2014.

divljak, što duže traje rat to više opijen krvlju

VL
BO
boris
22:25 03.08.2014.

nije trenutak diskutirati o tome Koje pravo ima Izrael i mora li se braniti, ta ubijenoje više od 1600 ljudi, jeli to svima jasno? A na izraelskoj strani ništa! Sada treba govoriti o genocidu nad civilima, a sve drugo je manji problem

VL
RO
robertbruckner
19:01 02.08.2014.

koliko su to puta do sad arapi vodili velike ratove protiv izraela - 4 i sve ih izgubili, ujedinili se svi protiv njih i opet su izgubili, pa su onda ti isti palestici dosli u jordan, i tamo su radili ista ssranja ko doma, sta se dogodilo i to znademo, svaki onaj koji nije uspio pobjeci zavrsio je pod pazom jordana, i to od samih jordanci, jer je izrael onda prasio i njih i palestince, jordan danas nema problema sa njim.

VL
HR
hrxxx111
13:40 03.08.2014.

Netanyahu ima iza sebe amere kao sto je nekada Milosevic imao ruse

VL
DU
Deleted user
21:25 03.08.2014.

Egipat,Jordan, Ujedinjeni Arapski Emirati i još mnoge druge arapske zemlje šute...jer i oni se boje da im to prokletstvo od islamskog fundamentalizma ne uđe u politiku

VL
MP
mpera7
12:45 03.08.2014.

Ovo samo dokazuje da su svi narodi koji su u povijesti protjerivali i istrebljivali židove imali potpuno pravo. Ovaj genocid nad Palestinskom narodom pokazuje pravo lice Židova - okrutno i krvoločno - i svi političari, a i mi koji ne možemo puno učiniti osim u privatnim raspravama - koji ovo ne osude, ostat će u povijesti zabilježeni kao hrpa bijednika i kukavica.

VL
DU
Deleted user
18:13 02.08.2014.

Israel je od Boga obecana zemlja! Koliko je meni poznato da Zidovi a I Arapi [muslimani] ne vjeruju I Isusa kao spasioca? Trebamo se moliti Bogu da Hamas prestane raketirati Israel I mir I palestinska drzava, demokratska bi mogla postajati!i! Djeca stradaju na oba dvije strane samo sto Hamas raketira iz naseljenog sektora sto postane target. Israel ima 20-30 secondi da salje uzbunu stanovnistvu da bjezi u bunker. Treba vidjeti realisticki oba dvije strane.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.