Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Bandić: Pozivam DORH da provjere sve Josipovićeve optužbe

- Što se tiče ove njegove tvrdnje kojom me povezuje s premlaćivanjem Igora Rađenovića, pozivam DORH, policiju i sve ostale državne službe na reakciju. Želim da provjere ovu ali i sve ostale tvrdnje kojima me blate - rekao je Bandić

Komentari 78

BA
baš
16:50 02.01.2010.

Sve mi se čini da će Bandić uspjeti dočekta te koje poziva. Nije mi zbog toga drago, draže bi mi bilo da sve to ne mora biti tako ali to je logičan slijed.

VL
OB
-obrisani-
16:58 02.01.2010.

Mr. Josipovic, never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience.

VL
NB
Navrnuti Bracanin
17:07 02.01.2010.

U kuloarima se prica da je Radjenovica istukla interesna skupina kojoj je Josipovic blizak. Na istom tragu su i Galinecove batine. Navodno je za druzinu Josipovic odradjivao neke pravne poslove.

VL
OB
-obrisani-
17:09 02.01.2010.

:D Ne zovi đavla crni Milane, da ti se ne bi odazvao.....

VL
IS
iskreno
17:12 02.01.2010.

Gospodine Bajiću, koliko koštaju dokazi?

VL
OB
-obrisani-
17:33 02.01.2010.

Sto se tice laganja ,moj splico ,lako je Hrvatima prestati ali kako ce ta vi.

VL
IS
iskreno
17:33 02.01.2010.

bili-tartuf ne komuniciram sa idiotima poput tebe. Nadam se da je dovoljno jasno i tako primitivnom organizmu kao što si ti!

VL
OB
-obrisani-
17:53 02.01.2010.

.Manje od pet milijuna eura – od ukupno 300 milijuna koliko se Zagrebački holding zadužio plasiravši obveznice na luksemburškoj burzi – potrošeno je namjenski. Naime, Milan Bandić, Slobodan Ljubičić, Dragan Kovačević, Slavko Kojić i Mato Crkvenac u srpnju 2007. godine,ne, na dan izdavanja obveznica u londonskom sjedištu Deutsche Bank, bankarima i ulagačima obećali su da će 300 milijuna potrošiti na proširenje plinske i obnovu vodoospkrbne mreže. Međutim, za to su izdvojili samo 4,8 milijuna eura, a ostali novac potrošili su na kupovinu zemljišta, plaćanje dugova, gradnju vrtića, plaće u Holdingu i promašeni projekt stanogradnje u Sesvetama. Otkup zemljišta Sve je to vidljivo iz tajnog dokumenta Holdinga, sastavljenog u rujnu 2009. godine, kojim je uprava komunalne tvrtke pokušala uvjeriti Milana Bandića da se prema Holdingu više ne može ponašati kao prema vreći novca kojoj nema dna. Večernji list posjeduje taj dokument i već je objavio neke njegove dijelove koji se tiču bankrota koji prijeti ZET-u jer Grad Zagreb već godinama ne podmiruje uredno svoje obveze. Tajno izvješće Holdinga pokazuje da je najveći dio novca, čak 127 milijuna eura, potrošen u dvije odvojene operacije spašavanja gradskog proračuna. Naime, krajem 2007. godine u zagrebačkom proračunu nedostajalo je oko 300 milijuna kuna pa su se Bandić i Ljubičić dosjetili da bi Holding mogao novcem od obveznica od Grada otkupiti dva vrijedna zemljišta. Iako je Grad već bio darovao Holdingu zemljište Zagrepčanke, taj ugovor nije nikada proveden nego je Holding tu parcelu platio 34 milijuna eura, gotovo 20 milijuna eura više nego što je Grad platio 2000. godine. Holding je preuzeo i obvezu Grada da “Gredelju” plati 92,5 milijuna eura vrijedno zemljište u centru Zagreba.

VL
OB
-obrisani-
17:55 02.01.2010.

...ANICA... ..sve staje pred BAJICEM..on koci, i skriva , usporava.....!!!!

VL
OB
-obrisani-
18:03 02.01.2010.

asshole. .kad nesto komentiras, ili trazis kontakt, nemoj komentirati iz konteksta, nego u cijelosti.. inace ispadas asshole bez chohones..

VL
OB
-obrisani-
18:09 02.01.2010.

....Kvalificirani mesar Josip Brčić, vlasnik tvrtke Bajames koja na Dolcu prodaje suhomesnate proizvode i prijatelj gradonačelnika Milana Bandića, je bez natječaja zaposlen kao pomoćnik direktora Tržnica Zagreb d.o.o., što se dogodilo, kako doznajemo, po izravnoj direktivi Bandića i uz tiho tiho negodovanje zaposlenika Tržnica. Brčić, koji je u krugovima bliskim Bandiću poznat pod familijarnim nadimkom Baja, dobio je funkciju na kojoj je donedavno bio Branko Spajić, također dugogodišnji Bandićev prijatelj. Spajić je, što je dosad bilo manje poznato, prije nekoliko mjeseci potiho smijenjen zbog lošeg odnosa prema zaposlenicima, ali je istodobno postavljen na funkciju savjetnika direktora. Prema neslužbenim informacijama, ideja o Brčićevu \"uhljebljenju\" u jednoj od tvrtki gradskog holdinga rodila se upravo u rodnom selu Branka Spajića u Slavoniji, gdje se sredinom rujna, u povodu blagdana seoskog sveca zaštitnika, okupljaju Bandić i prijatelji. Prema izvoru koji je svjedočio događaju, Bandić je na toj veselici obećao Josipu Brčiću: \"Baja, tebe ćemo zaposliti u holdingu\". U poduzeću Tržnice mogu se čuti protivljenja ovom imenovanju jer je u samoj tvrtki mnogo onih koji imaju dugogodišnje iskustvo i zaslužuju unapređenje. Direktor Filip Borac, međutim, objašnjava da je Brčić zaposlen s valjanim razlogom. - Tržnice Zagreb imaju problema u naplati potraživanja, a s obzirom na to da je Josip Brčić naš komitent (ima štand na Dolcu već tridesetak godina), smatramo da će pomoći uspješnijoj naplati. Zaposlen je na probni rok od 90 dana, nakon čega ćemo dati ocjenu uspješnosti njegova rada i odlučiti o stalnom zaposlenju - rekao je Borac. Ovo nije prvo zapošljavanje \"po dekretu\" u Tržnicama: prije desetak mjeseci tajnica iz Gradske skupštine Marina Majković postala je savjetnica direktora. Smjena Branka Spajića prvi je slučaj da netko od direktora u gradskim poduzećima strada zbog navodnog mobbinga

VL
SF
Semper Fi
18:32 02.01.2010.

Idemo Mikiiii... Samo neka te napadaju ljudi s kojim si do jučer pio kavu...sad znaš koji su to licemjeri i lažovi... Idem i ja ovaj put na izbore dati svoj glas Bandiću...

VL
PA
panco2
19:08 02.01.2010.

16:47h fisk4 je napisao/la: Za Bandica glasaju Hrvati a TI ? -seronjo,ne poistovječuj sve Hrvate s sobom

VL
MA
marko53
20:50 02.01.2010.

10 godina su ista stranka.10 godina Bandić gradonačelnik.10 godina Josipović nije izdao svog DRUGA.Od kuda sada optužbe.Pametni znaju.

VL
CR
croPOLIT
22:54 02.01.2010.

znam da se nikome ne svida, ali situacija je takva da se moramo odluciti izmedu komunista i mafije. Josipovic je Mesic na kvadrat, on ce dovrsit ono sto je Mesic zapoceo. A o drugom kandidatu znamo da je mafias, aliali isto znamo da je protiv Mesica, i trnutno je to jedino sto vrijedi. Moguce je, da ce Bandic isto tako unistiti Hrvatsku kako bi to i Josipovic ucinijo, ali kod Bandica barem postoji mogucnost da se to ne ostvari. Zato je nazalost jedini matematicki logican zakljucak, gosp. Bandic.

VL
AP
apavlovi
07:55 03.01.2010.

Milan Bandić će biti novi Hrvatski predsjednik sviđalo se to bandi crvenoj ili ne.Svi pošteni i pravi Hrvati će za njega glasovati.Ove prljavštine koje Josipović spominje u svojim nastupima su samo izmišljotine.Dajte više prestanite izmišljati laži o Bandiću i dajte dokaze.Pa rekao vam je da će odstupiti iz utrke samo mu dajte podnesite dokaze za te vaše \"argumente\".I eto vam ostaje samo Josipović sam u utrci.Znači dobit ćete predsjednika bez muke.Pa zar to nije najjednostavniji način da vam vaš Josipović bude sigurno izabran!

VL
LJ
ljubiczd
08:49 03.01.2010.

Kada bi Milan Bandic imao Medisku potporu koja se daje josipovicu mislim da bi josipovic odustao od predsjednicke kandidature a pogotovo otvorena podrska bivseg i nikada vise pokojnog Mesica

VL
PU
Pukovnik
09:34 03.01.2010.

NN33444 @ Ti si najveći psihopat na ovom forumu! Ma svatko tko pomišlja dati glas ovom bolesnom gmazu Bandiću treba pothitno završiti na psihijatriji. Bandiću, reci nam svima, imaš li BiH državljanstvo? Smeće jedno prljavo, znaš ti dobro kada bibi te netko cinkao gdje bi završio.

VL
NE
neni
10:24 03.01.2010.

Čemu tolike mrženje između forumaša. Pa političari /bez obzira u kojoj su stranci ili samostalni igrači/ odu zajedno na janjetinu i dobro se zabavljaju i to nakon debelih svađa u javnosti. Pa i Pusić i Šeks čis\' lijepo razgovaraju i smiješe se jedan drugom i u Saboru su na kavi zajedno. I kad to dragi moji ČETNICI, USTAŠE , PARTIZANI, JUGOSLAVENI shvatite ... biti će čak i bolji odabir političara jer ih mi biramo!

VL
OB
-obrisani-
16:50 02.01.2010.

..BANDICU.... koliko imas kaznenih prijava, u ladici na policiji...da te podsjetim...?????

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.