Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči prosvjeda u Varšavskoj Bandić još jednom dao potporu Horvatinčiću

Bandić: I garaža u Varšavskoj i Ban centar od javnog su interesa!

vrtić mala mlaka
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
10.02.2010.
u 13:19

- Horvatinčićev je projekt apsolutno projekt od javnog interesa, baš kao i projekt Ban centra koji se gradi u Cesarčevoj.

Gradonačelnik Milan Bandić danas je još jednom podupro projekt Cvjetni prolaz Tomislava Horvatinčića kao i izgradnju ulaza u podzemnu garažu u Varšavskoj i to uoči prosvjeda Zelene akcije i udruge Pravo na grad koji će početi danas u 18 sati.

- Horvatinčićev je projekt apsolutno projekt od javnog interesa, kao i projekt Ban centra koji se gradi u Cesarčevoj. Svima onima koji žele živjeti u srednjem vijeku, ja ne mogu pomoći - poručio je Bandić prosvjednicima i svima koji su protiv Horvatinčićeva projekta.

Dodao je da u ovoj zemlji, nažalost, možete dobiti po repu samo ako ste uspješni i ako stršite iz prosjeka.

- Zagreb jednostavno nema milijardu eura da oživi sve donjogradske blokove da bi za svaki od tih blokova zainteresirali investitore.

Gradonačelnika smo pitali zbog čega  dva kontejnera, koje su postavili prosvjednici  Zelene akcije i Prava na grad, već danima nisu uklonjeni iz Varšavske iako je njegov pročelnik za grad još isto popodne kada su postavljeni izdao naredbu komunalnim redarima da se oni uklone.

- Pitajte policiju - rekao je Milan Bandić poručivši da neće gradonačelnik stajati pored dizalice.

Pohvalio se danas da su uspjeli postići dogovor sa sindikatima da rast plaća korisnicima gradskog proračuna u 2010. bude samo 1,4 posto, podsjećajući kako u vrijedećem kolektivnom ugovoru piše da bi to trebalo biti 3,4 posto.

Komentara 40

PR
Protivcenzure
14:15 10.02.2010.

intelektualce optužuje za srednji vijek!!! pravi primjer dotepenca i seljačine kojem je srednji vijek sve što ne razumije . ima li on doma ogledalo....pa taj ne da nije srednji vijek taj je pračovjek!! srečom sve manje ljudi obazire se na njegovo laprdanje...

AM
amarila
15:08 10.02.2010.

Nek mi taj korumpirani bandoglavac objasni kako od \"JAVNOG INTERESA\" moze biti unistavanje pjesacke zone gdje je tako ugodno ljet prosetati i popiti kavicu! Nek veli sta je dobio od Horvatincica da ga podupire ?

OB
-obrisani-
14:27 10.02.2010.

čitatelj 300. za njega glasa tiha većina, ajd lupajte minuse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije