Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ UVIJEK POREMEĆEN

Austrijski monstrum Jozef Fritzl sanja o slobodi

Joseph Fritzl
AFP
01.11.2010.
u 16:29

Austrijski monstrum u prvom intervjuu otkad je dospio iza rešetaka kaže da bi volio izići iz zatvora i brinuti se za svoju suprugu, jer mu je bila uvijek vjerna

Sedamdesetpetogodišnji zlotvor koji je prije godinu i pol dana zbog silovanja, incesta, otmice i ubojstva osuđen an dožiivotnu robiju, dao je intervju njemačkom Bildu. U njemu opisuje akko provodi dane u odjelu maksimalne sigurnosti u zatvoru Stein, pedesetak kilometara zapadno od Beča. Zbog prirode njegovih zločina, odvojen je od drugih zatvorenika i uvijek je pod paskom dvojice naoružanih stražara.

Fritzl kaže da uzgaja rajčice i paprike i gleda komične serije na televiziji. Žali se da ga ni supruga niti neko od trinaestoro djece ne posjećuju u zatvoru, za što krivi vlasti (!). Kaže da je supruzi Rosemarie s kojom je bio 55 godina u braku napisao osam pisama, ali ni na jedno nije dobio odgovor,i da bi zbog nje volio izaći iz zatvora, jer je uvjeren da ga ona još voli:

Volio bih se brinuti za ssuprugu, jer mi je ona uvijek bila vjerna.

Nakon petnaest godina zatvora, Fritzl će moći podnijeti molbu za pomilovanje, ali za to mora dobiti i suglasnost nakon psihijatrijskog vještačenja, te je sigurno da će monstrum koji je valstitu kćer držao godinama ztavorenu u podrumu, silovao ej i anpravio joj sedmoro djece od kojih su neka umrla u tom zatočeništvu, ostatak života provesti iza rešetaka.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
08:55 02.11.2010.

Sorry stari...sad ti mi karamo vjernu zanu a ti mazi rajcice!

PR
probuđen
19:20 01.11.2010.

Proći će još stoljeća,ako ne i tisućljeća,dok moderna psihijatrija prizna da su shizofrenija,opsjednuće i incestuozna pedofilija jedna te ista karika nasljeđa koju majka prenosi svojim genima na sinove.presudan je odgoj majki,a očevi u ovakvim slučajevima očigledno nisu imali nikakav utjecaj na sinovo seksualno opredjeljenje.

Avatar commentator
commentator
22:50 01.11.2010.

Uff... ta Austrija, mala je, ali je dala takvih svjetskipoznatih ličnosti, u prošlom stoljeću. No, dobro, sad bi bilo - dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije