Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitni prijatelji
Povratak na članak

Austrijanci zbog Hypa strahuju od ispitivanja Ive Sanadera

Tekst "Krimić oko bivšeg hrvatskog premijera" s nadnaslovom "Ima li Hypove milijune?", donosi Österreich, dodavši da je novac hrvatskih političara prebacivan u Lihtenštajn

Komentari 84

OB
-obrisani-
02:48 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

VL
OB
-obrisani-
23:50 12.12.2010.

eujanez-ajd mi reci zakaj sereš po nama

VL
Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
21:01 12.12.2010.

Sta drugo ocekivati od Ustasoidnog HDZ-a?! Da su Hrvati posteni ne bi ljubili Hitlera kada im je bio okupirao Hrvatsku, ljubili su njemce i bacali cvijece na njima dok su susjedne drzave borili protiv Hitlererove okupacije.. Ma zna se daa su Hrvati dragodaljke da im je hitler trazio majke, sestre i zene oni bi im ih drago nudile!! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!

VL
OB
-obrisani-
21:01 12.12.2010.

Austrijanci zbog balkanske kultue i domoljubno hendikepirane retorike strahuju od ispitivanja Ive Sanadera jer mogao bi pljuvati, vrijeđati i psovati..Ipak je on \"Pravi Hrvat\" a zna se kako se takvi u zatvoru bez zastave i ruke na srcu raspale i napale..

VL
PR
Protivcenzure
21:07 12.12.2010.

a tresu se gaće i u sjedištu hdza. ispasti će da to nije samo središte kriminala u RH nego jugoistoka evrope. mene nebi čudilo. to traje od devedesetih, prikupljanje novaca za hdz, šverc nafte, privatizacija....itd. nikada sve nećemo niti doznati.

VL
UT
utatica
21:08 12.12.2010.

dečki nekaj ste pobrkali pa nije Sanader srbenda, oni psuju, pljuju i vrijeđaju, sjetite se samo milošeivća i Šešelja u Haagu, a tek kako su podvodili svoje žene turcima, eto pa i danas imaju osmanlijske noseve, dovoljno je pogledati nosinu Ljubiše Samardžića, Jovanovića i mnoge druge pa da skužiš da su im pretkice prašili turci

VL
OB
-obrisani-
21:08 12.12.2010.

Poslati Austriji diplomatsku notu da neće ući u EU dok ne srede te svoje pizdarije sa Hypo i Sanaderom. Pravosuđe im je na testu.

VL
Avatar medo65
medo65
21:09 12.12.2010.

strahuju?od čega?

VL
PO
ponekad
21:09 12.12.2010.

Lako šta se tresu Austrijanci,tresu se kod nas i kradezeovci i vladajuća koalicija....... Nemojte kasnije reći da vas nisam upozorio na moguću nestašicu wc papira.

VL
GA
gabrijela4
21:13 12.12.2010.

@EU-sirotek Ne osvrcite se na to sto pise ovaj ubogi jadnik invalid u kolicima koji zivi od socijalne pomoci u Sloveniji. Sjedi dane i noci pred computer-om i pokusava lijeciti svoje frustracije, pa pustimo ga ako covjeku to pomaze da se bolje osjeca. Jednom davno kada je tek poceo pisati po hr. forumima rekla sam mu kako je ocito uvjeren da ima literarnih skonosti, te bi bilo korisnije da se prihvati pisanja neke knjige, mozda bi slovenci tako za tisucu godina imali slovensku knjizevnost. A umjesto ove silne dreke i ulozene energije, mozda bi mogao napraviti nesto i za slovensku glazbenu kulturu, jer za sada su samo u jodlanju prvaci svijeta... Uzalud dobronamjerni savjeti iz jedne pristojne EU-zemlje u kojoj zivim... zato poklanjam moje srce puno ljubavi...za sve dobronamjerne i potrebite... ...........°* ..* ° ........°*. . . . . * ° .....°*. . . . . . . . *° ...°*. . . . . . . . . . *° ..°*. . . . . . . . . . . *° .°*. . . . . . . . . . . . *°. . . . °*. . * ° .°*. . . . . . . . . . . . .*° .°*. . . . . . .* ° .°*. . . . . . . . . . . . .*° .*. . . . . . . .* ° .. °*. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .* ° ....°*. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * ° ......°*. . . . . . . . . . . . . . . . . . .* ° .........°*. . . . . . . . . . . . . . . . * ° ............°*. . . . . . . . . . . . . * ° ................°*. . . . . . . . . .* ° ...................°*. . . . . . * ° ......................°*. . . .* ° .......................°*. . *° .........................°*.° ...........................°

VL
MM
Mladen Miletić
21:14 12.12.2010.

Austrijanci zbog Hypa strahuju od ispitivanja Ive Sanadera, da eno skoro polovica hoda usranim gačama jel kako je strašan taj Hrvat IVO ne da je htio srušiti cijeli HDZ skupa sa Ksorom nego eto sda je došao tamo da i one ljude zajebe kao što je zahebo one koji nemaju mozga pa krali ne za sebe ne zbog sebe sve za IVU !!!!

VL
JA
jaruzelskia
21:17 12.12.2010.

12.12.2010. u 21:09h ponekad je napisao/la: Lako šta se tresu Austrijanci,tresu se kod nas i kradezeovci i vladajuća koalicija....... Nemojte kasnije reći da vas nisam upozorio na moguću nestašicu wc papira. Imam ja tvornicu WC papira. Dam im ja besplatnotno sav WC papir, samo da ih vidim kako seru od muke; i da pošteni hrvatski puk ne trpi nestašicu wc papira zbog seronja (koje je sam izabrao...).

VL
SA
sargu123
21:18 12.12.2010.

Đubre Hadezeovsko, kako se kezi gore na slici ! Slijedeći su : Kosor, Šeks, Kalmeta, Šuker, Vukelić ......... U lance s bandom lopovskom !

VL
MM
Mladen Miletić
21:22 12.12.2010.

Austrijanci zbog Hypa strahuju od ispitivanja Ive Sanadera, ne samo mali Austrijanci da nemogu bez nas Hrvata nego cijela EU je bjeda i jedva čeka da se barem pola hrvatske pozatvara na robiju da može pošteni svjet dolaziti ovamo sigurnoo na more i da mogu prosperirati biznisom ovdje. A mi zna se put u EU - Rumunjska Bugarska i Mađarska i Poljsaka ...

VL
MV
Mato Vilac
21:22 12.12.2010.

Pustite vi Austrijance i dr.... Treba sad raskrinkati i brojne \"male Sanadere\" u Hrvatskoj. Ovo je vrh ali piramida ima bazu. A baza je još opasnija ( tvrtke, gradovi ,županije). Ovi događaji ohrabruju jer nitko nije siguran ali da lili imamo dovoljno kadrova za dovesti u red ostale sredine.

VL
ZZ
Zvir Zvirek
21:28 12.12.2010.

Am to su mu smestili njegvi bivši suradniki jer je on nie balkanski divljak kak oni. A skup z njim su bili vu tem, i vezda su sam njega optužili. tipični balkanski hajduki, žali bože kaj je to prevzelo horvatsku potlem 90ete.

VL
BO
bosut1
21:36 12.12.2010.

cim se to ovako na velika zvona udarilo znaci da od toga nece biti nista.Vidjet cemo ali,ali vrana vrani oci ne vadi.

VL
OB
-obrisani-
21:38 12.12.2010.

- JEDNOM rentijeri KOJI PIŠE kako je osigurao SEBE I SVOJE Ja sam u strahu za Vas. Pišete mi kako ste osigurali sebe i svoju djecu tako čvrsto, da možete bezbrižno živjeti. Vaša bezbrižnost, izgleda, izagnao je iz duše Vašee strah od Boga. Čime ste se osigurali? Novcem li? Zar ne čujete u ove dane, kako iznenadni pad banaka preko noći čini milionere prosjacima i, što je još gore, samoubojicama? Kućama i dućanima? Zar ne čitate o učestalim potresima, koji za minutu obaraju gradove u hrpu ruševina? Nakupovali ste njiva i voćnjaka? Zar ste zaboravili skorašnje suše i poplave, i oblake od skakavaca? Da ste čitali Evanđelje, Vi bi utuvili riječ Kristovu: obmana bogatstva (Mt. 13,22). Čudi me, da baš u ove dane, kada gnjev Božji krši svaki štit zemaljski, kojim ljudi hoće da zaštite sebe mimo vjere u Njega, Svemoćnoga, Vi se smatrate zaštićeni tako ništavnim štitom kao što je bogatstvo, gomila zemlje. I podsjećate me mnogo na Kineze, koji su u jednom ratu sa Japancima razapinjali nad glavom kišobrane, da bi se zaštitili od neprijateljskih strojnica. Uz kažnjivu bezbrižnost što od bogatstva dolazi i što je grozota pred Jahvom ja naslućujem i drugo zlo kod Vas, naime, da je Vaše bogatstvo pomiješano s nepravdom. To znači jesti kruh sa crvima. Otrovaćete sebe i djecu svoju. Čujte što sv. Zlatoust kaže: \"Koji se nepravdom bogate bedniji su od ubožjaka; bolje je i prositi nego grabiti\". Biblijska povijest o Jobu svjedoči nam, kako pravedan čovjek može za jedan dan izgubiti sve zemaljsko bogatstvo, a kamoli tek nepravedan. Za jedan dan izgubio je pravedni Job svu svoju imovinu, uz to još i sinove i kćeri. Izgubio je potom i zdravlje, pa kao ubožjak sav u ranama legao na bunjište i počeo jadikovati. Zar se ne bojite, da i Vas to može snaći? U svojoj bijedi i bolesti pobožni Jov branio je dušu svoju od očajanja jakom vjerom u Boga; čime li ćete Vi svoju braniti? I što će vas moći zadržati da ne izvršite samoubojstvo, tj.. da materijalnoj propasti ne dodati i propast duševnu? U Svetom Pismu Božjem piše: tko ljubi nepravdu mrzi na dušu svoju. U samoći, u tihim satima noćnim, razgovorite sa savješću svojom, da li Vi zaista više volite nepravdu ili dušu svoju? Požurite i bogatite se u Boga, po riječi Spasiteljevoj. A bogatiti se u Boga znači bogatiti se onim bogatstvom, koje Bog voli i koje čovjeka nikad neće ostaviti. To je bogatstvo vjere i pouzdanje u Boga, bogatstvo milosti i sažaljivosti, istine i bratoljublje. Tim štitom zaštitit Vi život svoj i život djece svoje sigurnije nego jednim cijelim zemaljskim carstvom, ma se ono prostiralo od istoka sunca do zapada. Vladika Nikolaj

VL
OB
-obrisani-
21:40 12.12.2010.

12.12.2010. u 21:13h gabrijela4 je napisao/la: @EU-sirotek...Ne osvrcite se na to sto pise ovaj ubogi jadnik invalid u kolicima koji zivi od socijalne pomoci u Sloveniji. @Balkan-Bimbo..Hvala na tvojim ljubaznim riječima u stilu zavičaja i uvijek mi je drago daa se i balkanci brinu i iskazuju zanimanje za stavove nas invalidnih EU osoba iz Slovenije za savremene probleme lopovluka na Balkanu..

VL
OB
-obrisani-
22:42 12.12.2010.

@EUJanez ma idi se lijecit sto seres cijeli dan po forumu

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.