Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U RUMI

Arkanov gardist nožem izmasakrirao majku zbog mirovine!

noz
YouTube Screenshot
27.06.2013.
u 11:44

Iako su policija i hitna pomoć brzo stigla na mjesto zločina, nesretnoj ženi nije bilo spasa. Pronađena je kako beživotno leži u lokvi krvi dok je sin mirno stajao pored nje.

Jezivo ubojstvo u Rumi šokiralo je jučer građane Srbije. Ondje je pretprošle noći 39-godišnji bivši pripadnik Arkanove garde Željko Milić nožem izmasakrirao majku Miru (63) jer mu nije htjela dati novac od mirovine. Kako piše Dnevni Avaz, sukob između majke i sina završio je kada je Željko uzeo nož te ga zario u leđa majci.

Iako su policija i hitna pomoć brzo stigli na mjesto zločina, nesretnoj ženi nije bilo spasa. Pronađena je kako beživotno leži u lokvi krvi dok je Željko mirno stajao pored nje.

Susjedi koji su nakon galame pozvali pomoć tvrde da je riječ o psihički labilnom muškarcu koji je 90-ih ratovao ''uz bok'' Željku Ražnjatoviću Arkanu. Često se svađao s majkom, navodno i pod utjecajem alkohola, a nedavno je i ostao bez posla u lokalnoj ciglani.

Određen mu je pritvor od 48 sati, a danas bi trebao biti saslušan pred istražnim sucem.

>>Arkanov kum osniva stranku koja će surađivati i s četnicima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije