Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9 kilograma heroina

Arjanit Domgjoni ponovo osuđen na 10 godina zatvora zbog droge

Arjanit Domgjoni
Marko Mrkonjić/PIXSELL
05.05.2010.
u 11:22

Domgjoni je na sudu tvrdio kako nema ništa s drogom i demantirao je da je bio u bijegu pred zakonom. Objasnio je kako je otišao jer se bojao da će ga policija premlatiti.

OSIJEK - Arjanit Domgjoni (37) zvani Neti ponovno je osuđen na deset godina zatvora zbog šverca približno devet kilograma heroina, oko 21 kilograma smjese za miješanje s tom drogom te 90 grama kokaina. Nepravomoćna je to presuda osječkoga Županijskog suda koji je Domgjonija 2006. u odsutnosti osudio na istu kaznu, a potvrdio ju je i Vrhovni sud.

Domgjoni je dio tročlane grupe koja je švercala drogu od Istanbula do Zagreba, od siječnja do svibnja 2005., kada su raskirnkani na ulazu u Hrvatsku. Prena Domgjonaj osuđen je pravomoćno na 10 godina, a Grk Achillefsa na osam i pol godina zatvora.

Domgjoni je četiri godine bio u bijegu, uhićen je lani u travnju u BiH pa je zatražio novo suđenje.

Domgjoni je na sudu tvrido kako nema ništa s drogom te da je bio šokiran kada je čuo presudu Vrhovnog suda. Demantirao je i da je bio u bijegu pred zakonom.  Objasnio je kako je otišao jer se bojao da će ga policija premlatiti. Arjanit Domgjoni vlasnik je zlatarnice u Sesvetama.

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
11:40 05.05.2010.

Oduzeti mu imovinu i državljanstvo i na avion ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije