Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sestra rodila sa 14

Argentinka rodila blizance, a ima samo 12 godina

beba
Ivo Čagalj/PIXSELL
07.02.2013.
u 17:28

Prvi je trudnički trbuščić kod Argentinke primijetio učitelj te je obavijestio majku o svojim sumnjama. Policija iz grada Chilecito tretira slučaj kao zlostavljanje djeteta.

Argentinska učenica rodila je blizance, a ima samo 12 godina. Jučer su svi svjetski mediji prenijeli vijest da je 27. siječnja u Meksiku rodila devetogodišnjakinja, piše Daily Mail.

Prvi je trudnički trbuščić kod Argentinke primijetio učitelj te je obavijestio majku o svojim sumnjama. Policija iz grada Chilecito tretira slučaj kao zlostavljanje djeteta te su već ispitali dva mladića stara 16 i 20 godina.

Bebe su se rodile carskim rezom pet tjedana prije roka. Vlasti su izvijestile da je sestra Argentinke rodila prije tri mjeseca sa samo 14 godina.

Najmlađa majka ikada rodila je malenog dječaka Gerarda sa samo 5 i pol godina u peruanskom gradu Limi 1939. godine. Nju su roditelji odveli na pregled jer su mislili da joj je trbuh narastao zbog tumora.

>>UZNEMIRUJUĆE Dadilja u Rusiji divljački pretukla 9-mjesečnu bebu

>>VIDEO Nezaboravno: Bebini prvi koraci završili u psećoj 'kakici'

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:22 08.02.2013.

E moja sirotinjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije