Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se u redovima

Apple prodao čak 9 milijuna iPhonea u tri dana

apple iphone (1)
Reuters/PIXSELL
24.09.2013.
u 08:54

Prodaja iPhonea 5S i 5C premašila je očekivanja te uzrokovala porast vrijednosti dionica tvrtke za četiri posto

Američka informatička tvrtka Apple prodala je čak devet milijuna primjeraka novih modela iPhonea u samo tri dana. Prodaja iPhonea 5S i 5C premašila je očekivanja te uzrokovala porast vrijednosti dionica tvrtke za četiri posto, javlja BBC.

- Potražnja za novim iPhoneom je nevjerojatna, a prodaja ide toliko dobro da korisnici moraju čekati nove pošiljke koje se rasprodaju istog trena kada stignu u trgovine - kazao je izvršni direktor tvrtke Tim Cook.

Appleovi noviteti na policama trgovina su od petka. Napredniji 5S opremljen je sustavom identifikacije digitalnim otiskom dok je jeftiniji 5C odgovor na komercijalnije modele konkurentski kompanija.

>>Novi modeli iPhonea pušteni u prodaju u 11 zemalja

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije