Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga ne prestaje

Antonia Bilić: U potrazi pomaže i poznata web stranica za nestale

Antonia Bilić (1)
Foto: www.missinginternational.com
1/3
30.07.2011.
u 23:45

Missing International za potragu koristi svoje brojne povjerljive kontakte diljem svijeta, što uključuje i razne vladine agencije

I organizacija Missing International uključila se u potragu za nestalom Antonijom Bilić. Na njezinoj stranici objavljen je Antonijin profil s podacima kada je posljednji put viđena, fotografijama, videosnimkom i telefonskim brojem. U tekstu stoji da je posljednji signal uhvaćen s njezina mobitela negdje oko Karlovca, i to isti dan kada je nestala u 15.40 sati. "Antonia je mirna i tiha djevojka koja nikada prije nije napuštala svoj dom. Pomozite nam da je nađemo", stoji u poruci.

Na stranicu podatke o nestalim osobama može stavljati obitelj i bliski prijatelji nestale osobe, uz uvjet da imaju barem jednu njezinu fotografiju i da su stariji od 18 godina. Missing International za potragu koristi svoje brojne povjerljive kontakte diljem svijeta, što uključuje i razne vladine agencije. Uspiju li nestalu osobu pronaći, stupaju s njome u kontakt pismom i pitaju je želi li kontaktirati s onima koji je traže. Doznaju li neke podatke o toj osobi, ne otkrivaju ih nikomu ako se ona s time ne složi.

Komentara 29

Avatar ivek
ivek
00:35 31.07.2011.

aj me,,... na Dubrovnik za vrime okupacija pucalo je na tisucu cetnika i bosnjaka iz trebinja,,, naj poznati cetnik iz Trebinja peder i pedofil koji ima nasu domovnicu,,, seta po stradna kao po trtebinju..... nase vlasti su nagradili pedere

NI
nijebitno
01:21 31.07.2011.

samo da je nađu

Avatar gulag
gulag
00:09 31.07.2011.

Zaboravili su na toj stranici napisati: ma imamo mi otmičara u rukama ali nam on neće ništa da kaže, mi smo ga molili ali on nam ne želi ništa reći, pa molimo nekog iz Novog Zelanda da nas uputi na neki trag! Sram bilo hrvatsku državu i policiju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije