Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nije mu mjesto u vladi'
Povratak na članak

Antifašistička liga Hasanbegovićev posjet Jasenovcu očekuje s nadom i strepnjom

U ime Srpskog narodnog vijeća (SNV) govorio je novinar i aktivist Saša Milošević, koji je istaknuo kako Hasanbegović "nosi pretežak teret svojih izjava da bi mogao uspješno obavljati funkciju ministra hrvatske vlade". "Ova će vlada biti bolja bez njega", ocijenio je.

Komentari 118

DU
Deleted user
13:59 13.02.2016.

Imate koji komentar nakon sinoćnog progrma na TV 3 o Golom Otoku? Ni Hitler nije radio gore stvari svojem narodu bez suda ili osude. Čak ni on nije mučio i progonio žene kao što ste vi profesionalni antifašisti.

VL
I1
ing-12345
14:01 13.02.2016.

Antikomunistčka liga smatra da je g. Hasanbegoviću mjesto u vladi RH. A priopćenja četničkog glasnogovornika saše miloševića ne zaslužuju bilo kakvu objavu u RH.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:01 13.02.2016.

Antifašistička liga ??? Izjave i prozivanje od strane likova koji se još nisu odredili o srpskim zločinima iz 90-ih....a još kdaj bi ih netko "zločesto priupital" znaju li uopće kaj piše u odlukama ZAVNOH-a....e tek bi to bila lakrdija !?

VL
PE
perosola
14:10 13.02.2016.

Tekovine antifašizma: Huda jama, Tezno,Macelj,Ovčara,Jazovka, Dabina jama, Crni lug, Crni potok, Goli Otok, Logor Valpovo, logor Krndija, logor Gakovo, logor Jasenovac od 1945 do 1955. Da pojednostavimo cijela Titova Jugoslavija bila je antifašistički logor smrti i tamnica naroda.

VL
A9
AAA-999
14:14 13.02.2016.

Smiješno je kada fašisti glume antifašiste. Pusić, Pupovac, Milošević ---jedan gori od drugoga.

VL
AL
Alkana
14:06 13.02.2016.

Ovaj mi je ministar sve draži i draži....

VL
DU
Deleted user
14:11 13.02.2016.

Ja sam mislio da će kao antifašisti osuditi govor mržnje političara iz srbije, da će osuditi pjevanje četničkih fašističkih pjesama sa popovima srpske crkve sa kojima dernekuju u Novinarskom domu ili da će osuditi četnički dernek na utakmici Cedevita i crvena petokraka u Beogradu ali gle ništa niti slova, imao sam dojam da su zamalo zapjevali ''marš na Drinu''.

VL
IC
ICCO
14:03 13.02.2016.

Kao kad štakori bježe sa broda koji tone, tako svaki dan svjedočimo novim skupinama, udrugama i višedesetljetnim uhljebima pod kapom antifašizma i komunizma, Pa koliko vas se nakotilo od 45. g. do danas to je prestrašno. Gotovoooo je s privilegijamaa komunjara i ponižavanjem Hrvatske!

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
14:11 13.02.2016.

Hasanbegovic je najbolji ministar u zadnjih 25 godina ima podrsku 5 milijuna HRVATA IZ DIJASPORE a kolkoima vas protiv ..ahahaahhahahaha

VL
DU
Deleted user
14:22 13.02.2016.

Zar ima išta odvratnije od komunista....

VL
DU
Deleted user
14:02 13.02.2016.

Ova antifašistička liga izgleda puna pripadnika jedine naše nacionalne manjine koja je stalni uzrok nestabilnosti u RH. Dokle?

VL
JK
ja-kan
14:31 13.02.2016.

Antifašizam o kojem Vi govorite jest floskula u rangu antitalibanizma. Fascinira kako netko tko nije išao na izbore i nema nikakav izborni legitimitet želi uklanjati one koje je narod na izborima izabrao. Valjda je to taj antifašizam koji ih je zarazio još u njihovoj Jugoslaviji.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
14:13 13.02.2016.

haj pOTUCEMO se mi Hrvati iz dijaspore sa vama jugicima iz HR da vas bre PREGAZIMO u dva dana...

VL
ĆA
ćaćaća
14:32 13.02.2016.

koja sprdnja od lige..u njoj opet sjede velikosrpska ekipa na čelu s kos.ovcem z.puisćem..

VL
PA
Patrizzia
14:11 13.02.2016.

Antifašisti -partizani umuknite bijede jedne .Vaši su bez suđenja izvadili oči mome rođaku i bacili u fojbu.Ispričajte se potomcima pa onda govorite JMS.

VL
Avatar abakus
abakus
14:40 13.02.2016.

Ja sam antifašist i poručujem Saši Miloševiću da mi se kao istinskom antifašisti gadi taj njegov lažni antifašizam kojim blati istinski antifašizam i kojim je tu riječ u našem kontekstu sveo zaista na običnu floskulu! Upravo zato što znam što zaista JEST antifašizam, neću šutjeti kad je riječ o zločinima bivšeg komunističkog režima i bivše totalitarne države počinjenima ne samo nad Hrvatima, već i nad Židovima, muslimanima i mnogima drugima, pa i mnogim istinskim antifašistima, članovima NOB-a koji su se usprotivili tim zločinima i zločinačkoj naravi bivšeg režima. Ništa nije više prezira vrijedno od korištenja pozitivnog pojma antifašizma i žrtava fašizma u 2. svj. ratu da bi se OPRAVDALI zločini bivše države i njezinog režima. Ništa nije više prezira vrijedno od korištenja vrijednog pojma antifašizma i žrtava fašizma u 2. svj. ratu da bi se opravdala ubojstva bez suđenja, progoni i zatvaranja neistomišljenika, uništavanje jednog naroda i njegovog nacionalnog ponosa i osjećaja te njegove tradicije i vrijednosti što čine današnji fašisti koji se skrivaju iza pojma lažnog antifašizma! Saša Miloševiću, da imate imalo savjesti i ljudskog dostojanstva, prosvjedovali biste protiv tog ružnog, svakog prezira vrijednog iskorištavanja pojma antifašizma za opravdavanje zločina, jer se njega time ne samo zloupotrebljava, već se na taj način baca i trajna ljaga na njega i sve ono što o predstavlja! I bilo bi zaista, ali ZAISTA, toga već jednom dosta!

VL
DU
Deleted user
14:16 13.02.2016.

Teret ovoj vladi je ideološka medijska milicija kojom iz Srbije upravlja Savo Strbac

VL
BA
bakulušić
14:27 13.02.2016.

Kad Antifašistička liga i Saša Milošević budu sastavljali hrvatsku Vladu ( Bože, spasi nas od takve mogućnosti! ), gospodin Hasanbegović neće ni htjeti biti ministar. No, zašto ga ne vole? Donosi istinu a oni istinu ne vole!

VL
DO
dobar
14:18 13.02.2016.

Pa jel ova antifasisticka liga uopce razumije sto ta rijec znaci, na zapadu je nikad nisu upotrebljavali jer je to bila samo inacica za komunisticke zlocine i poistovjecivala se sa fasizmom. Drug Milosevic bi trebao objasniti vise kjako se on u svojim novinama izrugivao najvecim svetinjama HRvatske drzave hrvatskom himnom, kako se izrugivao sa hrvatskim braniteljima, u svojim novostima stalno provocira sve sto je Hrvatsko i salje uvredljive poruke hrvatskom narodu. Drug Pusic i drug Milosevic trebaju malo vise pisati o cetnickom derneku usred Zagreba i velicanje popa Dujica poznatog koljaca gdje je tu reakcija, da li su se tri cetnici ikad upitali sto je uzrok tome da is se ne voli. Hasanbegovic ih je povrijedio jer je odmah kazao da ce zavrnuti dacvanja iz proracuna svima onima koji pljuju i vrijedaju Hrvatsku drzavu. Ta antifasisticka liga je najzloglasnija utvrda cetnistva u Hrvatskoj jer nije nikad osudila cetnicko divljanje po Hrvatskoj 90, nije osudila komunisticke zlocine ,jednostavno tu ligu treba zabraniti u Hrvatskoj jer ni jedna zemlja nece tolerirati ligu koja se izruguje drzavnom himnom i koja provocira i omalovazava vecinski narod.,

VL
CA
campa
15:10 13.02.2016.

Hasanbegoviću podrška.Najavio je prestanak financiranja raznoraznih udruga sa ljudskim likom i demokratskim predznakom.Koliko god pratimo političku scenu Zoran Pusić se ni jedamput nije oglasio i prigovorio na istupa Milanovića u prošlom mandatu gdje je sve koji ne misle kao onn eriketirao fašistima i nacistima.Ni jednom nije protestirao na istupa srpskih političara kod obilježavanja i pružanja počasti nevinim žrtvama 2. s.rata te četničkim istupima pripadnikaSPC .Očito je ciljano financiran za odrađivanje prljavih poslova etiketiranja ljudi i događaja koji se ne sviđaju određenim političkim grupacijama tako da sve etiketira ustaštvom te dnevno generacijama koje nemaju veze s NDH stigmatizira krivnju.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.