Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi sukob na hrt-u
Povratak na članak

Ante Tomić dao ostavku na mjesto u Vijeću HRT-a

Tomić je istaknuo da ostavku daje jer je nezadovoljan radom tog tijela, no iz HRT-a ističu da je ostavku najavio prije dva mjeseca. Kao razlog ostavke naveo je sukob interesa.

Komentari 30

BL
Blizard
02:41 24.12.2011.

Kada bi ovakim tempom nestajali sa HRT izrodi poput Sprajca , JNA pokislara Tomića .. Možda dozivimo da provedemo ugodne trenutke uz HRT -u !

VL
DU
Deleted user
14:46 23.12.2011.

Bravo Tomiću! Kud je pošten, pa zbog Čuda u Poskokovoj Dragi odnosno pozicijom koscenarista odlučuje otići da ne bude sukoba interesa, tud je pošten toliko da neće sjediti s onima koji provode cenzuru. Normalno da je Tomiću kap koja je je prelila čašu, bilo suspendiranje Šprajca, a bio je toliko korektan da nije popljuvao javno hrt zbog toga, već je jednostavno dao-neopozivu ostavku. Kapa dolje.

VL
DU
Deleted user
15:00 23.12.2011.

alien79, a kaj ti se primjerice Jergović zamjerio? Baš me zanima..? I kaj je loše u tom da Tomić izlazi iz vijeća hrt-a ukoliko mu se ne sviđa njihov način rada odnosno odlučivanja?

VL
Avatar alien79
alien79
15:05 23.12.2011.

To je super vijest da ova mrcina Tomić ide ća

VL
OB
-obrisani-
16:08 23.12.2011.

Letio ja, a letio sa mnom i Zvonko... Moram mu, na njegove „nepromišljene i kretenske pizdarije“, kako ih sam naziva, dati jedan, ali vrijedan savjet: Nek ode u Imotski, tamo pred osnovnu školu, koju su završili i on i Zvonko Bušić. Pred srednju ga ne mogu poslati, jer je on bio pitomac srednje JNA škole, dok je Bušić završio imotsku gimnaziju. E, sad, kad si pred osnovnom školom, Tomiću, vidiš li onu najveću kostilu i kamen ispod nje. Popni se na kamen, pa na kostilu, sasvim gore, uspuzaj do vrha, pa se uspravi, i digni svoje duge čapke visoko, visoookoo gore, propni se prema nebu – e to što si napipao, to su ti Bušićeva koljena! Jaja su mu još puno uviše, tako da za njih ne možeš ufatit! Ni ti, ni tvoji! Prije ćeš past s kostile – i ti i tvoji!

VL
DU
Deleted user
18:24 23.12.2011.

Iš silo nečista! I ne vraćaj se više! Ni ti a ni Jovanović-Šprajc!

VL
Avatar razocarani
razocarani
18:53 23.12.2011.

SKOJ-evac najbolje da ode u NR.KOREJU tamo se moze pokloniti VELIKOM VODJI !!!!!!

VL
OB
-obrisani-
19:00 23.12.2011.

dogovorio se s bagrom da mu ekraniziraju knjigu!

VL
SU
suzzieQ
20:29 23.12.2011.

jel to Djed Božičnjak Hrvatima konačno darove nosi ili što? Prvo Šprajc, pa ovo.

VL
OB
-obrisani-
20:23 23.12.2011.

Neš ti \"demokrata\" - ako vijeće ne radi po njegovu ćefu, podnosi ostavku, valjda jer isto \"nije njega dostojno\"....

VL
GR
Gradinar
20:26 23.12.2011.

Nije ni smio ni po kojemu kriteriju, a pogotovo po kritetiju političke neutralnosti, po kojemu je kao izabran, biti u tome Vijeću. Nije nezavisnost ili nepolitičnost ne biti član neke stranke, već neutralno ponašanje u javnosti. A tomić je svojim javnim istupima, koji su već odavno kronični, doslovno - ultraljevičar, sa opasno bliskim rubom izrazito antihrvatskoga ponašanja. Tko čita njegove kolumne i \"analize\" ima dovoljno argumenata.

VL
GR
Gradinar
20:29 23.12.2011.

Nadalje, i ovaj njegov potez, nije nikakva principijelnost ( pogledati njegovo obrazloženje) već javni pritisak i zaoštravanje situacije oko novinara Šprajca. Tomić bi kao novinar, kao građanin intelektualac, kao demokrata čime se voli smatrati, morao znati da je Šprajc, prvo, zaslužio svojim potezom po svim najboljim svjetskim standardima ( mislim na razvijene demokracije) trenutni otkaz, drugo, Tomić bi kao novinar, intelektualac i kritičar morao znati da je Šprajc elementarno loš novinar. Dakle, on ne odlazi zbog principa, nego izravnim povodom radi stvaranja javnoga i političkoga pritiska na profesionalce u HTV-u. A biran je da se suprotstavi upravo tome.

VL
GR
Gradinar
20:34 23.12.2011.

Konačno, samo jedan primjer ću svijež od večeras navesti, koji nikada nitko od tih dušebrižnika demokracije i javnosti nikada neće navesti niti javno riječi reći - kritičke riječi. Zoran Milanović u svome, uistinu izvrsnom govoru, a zatim i ekspozeu nakonn rasprave, tek izabrani hrvatski premijer, od koga se očekuje nada u ovoj zemlji ( bez obzira na političke i ostale razlike) dan uoči Božića ( stjecajem okolnosti dakle9 pozdravlja Sabor, izgovara čestitke za Božić ( po oba kalendara) i za Novu godinu, a reporterka HTV Tatjana Munižaba u svome prilogu u centralnom Denvniku naglašava tu čestitku sa isječenim Božićem. Ostala je smao Nova godina. Sitnica!? Ma kakvi! Prvorazredan bezobrazluk i provokacija, kako Hrvatskoj, svim njenim normalnim i razumnim građanima, a onda pogotovo onima kojima Božić nešto znači. To je teška sramota i incident, na koji nitko neće riječi reći. A Tatjana Minužaba je dokazani militantni ateist sa rigidnim poimanjima novinarstva u demokraciji!

VL
GR
Gradinar
20:38 23.12.2011.

!? Sada, da se netko posve dobronamjeran sjeti toga incidenta ( vjerujem da bi Milanovićev ured to primjetio, ali čovjek je nazad par sati preuzeo samu funkciju) da javno upozori Tatjanu Munižabu, ili da dobije kako bi morala po prstima od urednika ili uredništva HTV - bio bi opet urlik o progonu i sličnim stvarima. I opet bi neki Tomić - podnosio ostavku! Ovo se ne smije raditi. Ja vjerujem Milanoviću kako iskreno želi inaugurirati zdrave vrijednosti u ovoj zemlji ili razvijati ono što je dobro. A ima toga jako puno. Međutim, svaki državnik ima i tisuće onih, pravovjernika koji u ime svoga interesa, a pod alibijem vođina, nastoje prerevnosno ili rigidno bolje rečeno zavladati isključivo u ideološkom interesu i svome partikularnom cilju, svim porama društva i javnosti! Takvih militanata je jako puno, bilo ih je oko i u HDZ-u, nema iluzija da ih nema jednako toliko oko nove koalicije!

VL
GR
Gradinar
20:43 23.12.2011.

Konačno, zato mislim da je vrlo pogrešno i štetno do kraja, upravo interesima koji neki i u politici i u javnosti, pa i na ovome forumu na koncu konca, navodno brane; napadati Šprajca kao nekakvoga Srbina ( je li ilii nije to je njegova stvar sve dok ne zloupotrebljava to) ili neke aktualne članove Vlade kao - Srbe! To je pogubno, a onima koji su uistinu loši u svome poslu kao Šprajc ( ili ti članovi Vlade, ako se pokažu takvima) samo daje alibi i stvara političku histeriju oko toga, umjesto da im se, da mu se kaže - prijatelju loše radiš svoj posao. Ja bih recimo bio sretniji da je Milanović izabrao ( ne znam je li mogao) nekoga drugoga na mjesto ministra obrazovanja i znanosti, ne zato što je Jovanović Srbin, već zato što je kao političar poslao poruku o sebi kao krajnje nekulturnom, incidentnom, rekao bi boljševičkom pristupu na mamićevskoj razini, samo navodno na drugoj strani. Ali - možda i uspije, ako ništa u borbi sa mamićima u sportu!

VL
DE
demokršćanin
20:54 23.12.2011.

OSTAVKA! Neću biti nimalo tužan radi njegove ostavke.

VL
SU
suzzieQ
21:10 23.12.2011.

ako je doista istina da je on najavio svoju ostavku prije 2 mjeseca onda ova ljiga koristi situaciju kako bi dodatno podpalio vatru na hrt-u. to da do čast i istine ne drži jasno je još od prije. ljigavi manipulator

VL
AM
antun matos
22:22 23.12.2011.

Ta budaletina je sam sa sobom u sukobu! A Hrvatsku ionako ne može podnijeti...no kune može.

VL
MI
misho32
22:29 23.12.2011.

i ovaj Pinokio je uključen u orkestriranu harangu na glavnog urednika i neke članove programskog vijeća , koji smetaju anacionalnoj gamadi koja želi imati apsolutnu vlast na HTV-u. Na koji način su takve kreature kao ovaj Pinokio i jedan kepec kao Goldštajn došli u to viječe . Koga oni tamo zastupaju i tko ih je izabrao

VL
RE
remax
23:22 23.12.2011.

Uhvati me proljev kad vidim da je Goldstein tu.To je sve njegovo maslo.Jadni Gotovac,s kim je imao posla.Tipicno za becke konjusare. Podvala i cinicna mrznja prema ljudima koji su pametniji od njih.Jos im samo fali Mesic.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.