Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga fronta

Anonymousi objavili internetski rat Izraelu

Anonymous
AFP/PIXSELL
19.11.2012.
u 12:04

Anonymousi su na internetu objavili osobne podatke 5000 dužnosnika i objavili rat Izraelu.

Internetska aktivistička grupa Anonymous objavila je internetski rat Izraelu. Na internetu su objavili osobne podatke 5000 izraelskih dužnosnika, piše RT.

Grupa je preko svoje stranice Anonpaste.me poslala poruku izraelskoj vladi prije nego su stavili poveznicu na stranicu sa imenima, brojevima osobnih iskaznica i privatnim e-mailovima 5000 dužnosnika.

"Ovo je internetski rat"

"Primijetili smo da izraelska vlada ignorira stalna upozorenja o kršenju ljudskih prava, rušenju interneta u Izraelu i lošem odnosu prema vlastitim i stanovnicima drugih država", napisali su u poruci Anonymousi.

"Vlado Izraela, ovo jest ili će se pretvoriti u internetski rat", zaključili su iz aktivističke grupe. Ranije su hakirali više od 700 izraelskih internetskih stranica, uključujući i Jeruzalemsku banku, Ministarstvo obrane, Ured predsjednika i mnoge druge.

Izraelski ministar financija kazao je da su svjesni napada te da sada razmišljaju o ratu "na drugom frontu".

>>Anonymousi WikiLeaks optužili za izdaju i forsiranje Assangea

Ključne riječi

Komentara 4

CO
Commentator...
12:10 20.11.2012.

Hahaha Stockholm, da jesu, nebi im hakirali banku, vladu, itd,

OL
olovka
13:01 20.11.2012.

BAS_TEK Vidis ovih pluseva , dali znas cemu sluze , nicemu , mozes sa mnima da obrises onu stvar isto kao i sa minusima ,zasto Pa oni koji podrzavaju ovo ubijanje palestinaca su oslobodili gotovinu ,njemu cestitam na slobodi ali bi trebalo da oslobode sve ostale ,narano da nece treba da se zna tko moze a tko ne moze da ubija po svijetu slobodno bez krivnje.

ST
Stockholm
17:09 19.11.2012.

Ha ha ha, taj ce rat izgubiti jer je Izrael No 1 na podrucju interneta i kompjuter tehnike uopce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije