Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizak s Rusima
Povratak na članak

Istražuje ga FBI: U Beču uhićen ukrajinski milijarder!

Njemačka kancelarka poručila je u njemačkom parlamentu Rusiji da će se suočiti s ozbiljnim političkim i ekonomskim štetama ne odustane li od svoga smjera i načina rješavanja krize na Krimu oružjem

Komentari 33

Avatar superhik74
superhik74
13:54 13.03.2014.

Ta Ukrajina se raspada vec godinama, cas je na vlasti jedna skupina lopova, cas druga skupina, a obje su tudji igraci, samo gledaju kako napuniti vlastiti dzep. Nasa draga kancelarka sada kaze : Na nasilno postavljenu vlast u Kijevu cemomo zazmiriti i praviti se da je sve u redu, ali zato cemo inzistirati na ustavnoj proceduri na Krimu. Bilo bi to prihvatljivo kada se ne bi radilo o istoj drzavi. Nisam upoznat s cinjenicom da Ukrajina ima dva ustava, jedan za Kijev a drugi za Krim (i istocni dio drzave)

VL
GV
golub Vaso
13:57 13.03.2014.

Referendum je nezakonit isto koliko i vlada u kijevu. Jacenjuka i klička nije izabrao narod, a merkel i kompanija ih okolo primaju kao legitimne predstavnike ukrajinskog naroda, tko je onda tu lud?

VL
PK
puši kurac
14:38 13.03.2014.

niš meni tu nije jasno! kak to da je škotski referendum legitiman a ovaj nije?

VL
PL
@ploto@
11:40 13.03.2014.

Gospođo Merkel,Rusija se namjerava obračunati na neoncistima koji su preuzeli vlast.Btw. po nalogu samozvanog nelegitimnog premijera Jatsunjuk, zlatne rezerve ukrajinske narodne banke su neobilježenim avionom prebačene u SAD.

VL
PL
@ploto@
14:50 13.03.2014.

Kao i svi EU državnici,osim časnih iznimki poput Orbana,Zemana itd., Merkel je marioneta koja zastupa interese Bildeberga i bankstera,a ne naroda države,koji ju je izabrao i kojem je na čelu.Tako da je ona spremna raditi na štetu Njemaca i EUU jer ovdje konce vuče Washington.

VL
RA
rasimcanaj
15:51 13.03.2014.

Odbacili su i ruski navedeni cilj zaštite govornika ruskog jezika na Krimu kao potpuno neutemeljen jer oni nisu uopće bili izloženi niti su trenutačno izloženi bilo kakvom obliku diskriminacije >>> Zasto bi neki narod morao biti diskriminiran prije nego ima ima pravo na referendum o nezavisnosti. ( naprimjer;Skoti ,Basci ,Katalonci ,Tibetanci ,Kurdi ,itd,itd). No to onda vrijedi i za sve narode unutar ruske FEDERACIJE. No to ni u kojem slucaju ne vrijedi za republiku srpsku koja je etnickim ciscenjem prisvojila teritorij koji joj ne pripada. Granica istoka i zapada na nasem podrucju se zna; Drina voda hladna.

VL
RA
Rangostar
12:54 13.03.2014.

Najbolje da se prvo plati plin i izmire dugovi pa onda sve drugo.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:29 13.03.2014.

Mislim da ovo nije pametan potez za Merkel. Ja osobno nikad ne bih prijetio čovjeku koji drži ruku na plinskom ventilu koji dovodi u Njemačku 30% plina, a čije zatvaranje bi za Njemačku značilo takav udarac za gospodarstvo od kojegeg bi se teško oporavili. Uostalom, već je jedan naturalizirani Njemac, socijalist, ateist, homoseksualac i diktator sa smješnim brčićima zaprjetio Rusiji 1941. godine pa znamo kako je na kraju prošao. Morao se ubiti i narediti svojoj tjelesnoj straži da ga zapale da ga Rusi ne prepariraju i izlože u kakvom muzeju.

VL
AM
alberta.mutti.5
16:22 13.03.2014.

Bogami kao da je Rusija neka bezvezna zemlja. Jos ce i San Marino (izvinjavam se San Marinu) prijetiti sa sankcijama. I sve se tu radi o ruskom bogastvu koje Putin ne da velikom libelarnom trzistu. Globalni pljackaski sistem u akciji.

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
11:44 13.03.2014.

Angelka nemoj da ljutiš Rusa . Rusi nisu zaboravili ono što je radili tvoji od 1941 do 1944 . Nisu zaboravili ni WW1 . Nemci su propusti voz o kome su bile ubice carske ruske porodice Romanov. Ako su iomanov. Ako su i oprostili nisu zaboravili vaša zlodela Pravoslavci opraštaju ali ne zaboravljaju. Ali neće dozvoliti da se tako nešto ponovi.

VL
DA
davos24
17:40 13.03.2014.

Svaki referendum koji odobre Washington i London je legitiman makar bio i ilegalan zar ne znate to već dosad, ovo je njihov svijet. Svi ostali makar bili potpuno legalni ako nisu odobreni od njih uvijek će biti nelegitimni dokle god je UN-a, NATO-a i Svjetske banke.

VL
Avatar beliorao
beliorao
18:02 13.03.2014.

Šta radi FBI u Austriji? Kako je moguće da Amerikanci hapse tuđe državljane u tuđoj zemlji .

VL
MA
malitrn
14:38 13.03.2014.

napred RRRRUUUUSSSSIIIIIJJJJJAAAAA !!!!!!!!!

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:56 13.03.2014.

Referendum u Kataloniji i Skotskoj je "legitiman" (dok se ne odrzi) ako budu glasovali kako im se naredi, da bi se odrzao privid demokracije, medjutim na Krimu nije jer se vec vidi da ce glasovati protiv zapadnih bankarskih interesa i to bi moglo potaknuti ove u Spanjolskoj i Velikoj Britaniji na odcjepljenje, koje bankarskim krugovima ne odgovara. Referendum i nezavisnost Kosova i Juznog Sudana su "normalno" oba bili "legitimni" jer su odgovarali zapadnim bankarskim krugovima. Kao sto narod kaze: "Sve se vraca sve se placa."

VL
DU
Deleted user
16:58 13.03.2014.

...osim njemačke kancelarke, ruskog predsjednika danas je na odgovornost prozvao i europski parlament. ni manje ni više nego na odgovornost! bravo autori članka. pa zaboga, na odgovornost može pozvati samo nadređeni podređenog, roditelji dijete. kako je to putin podređen angelili merkel i europskom parlamentu. ili možda ja nešto ne znam.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:32 13.03.2014.

– Ako Rusija nastavi svojim smjerom, koji prakticira već tjednima, to neće biti katastrofa samo za Ukrajinu, nego i za kontinent – rekla je u obraćanju u Bundestagu. Finacijsku katastrofu na Kontinentu vec imamo Frau Merkel, a vi nam gurateate u Uniju zemlju u totalnom finacijskom kolapu, odgovornst je sva vasa gospodjo, dobro je znati s kim imamo posla.

VL
Avatar insideout
insideout
18:52 13.03.2014.

Blizak s Rusima ----------------------------- hehehe, zato ga i istrazuju

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:40 13.03.2014.

Ovo je signal ostalima da se maknu u Kinu i ostale Azijske zemje gdje je njihov kapital siguran, a boli ih briga za zapadnu verziju politickih progona jedne skupine oligarha a zastitu druge skupine oligarha.

VL
DO
downunder
14:26 13.03.2014.

Mene zanima može li itko u nas izgraditi tvornicu energije kako piše u ovom članku.

VL
ZA
zagrebHR
16:00 13.03.2014.

ako je istinita priča da je Rothschild ono oko Khodorovskog shvatio kao osobnu uvredu onda je jasno da će naplatiti Putinu koliko god može više za to, ovi dosadašnji događaji pokazuju da je ovo puno ozbiljnija stvar nego ono bockanje Putina oko Gruzije

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.