Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Osijeku:
Povratak na članak

'Angažman Vlade u Agrokoru je jedini ispravni put i čvrsto stojim iza svih poteza'

Od 35 općina i sedam gradova, HDZ svog kandidata nema u tek tri općine

Komentari 20

AN
antonelić
20:05 11.04.2017.

plenković : " čvrsto stojim dok ne kljocnem ( padnem ) " ... sreća pa se okružio vrsnim stručnjacima ( min.dalić , min.marić 1 i 2 , min.plag.barišić ) ...

VL
Avatar dr_Kamocemo
dr_Kamocemo
19:10 11.04.2017.

Sad ide novi lex po kojemu lažiranje izvješca preko pedeset, milijarda kuna nije posao za sud vec je u nadleštvu ministarstva financija........Na lopovski nacin stekao imovinu za 1kn,sa svojim politickim lešinarima,koji su nam izlešinarili državu dok smo ratovali za nju.NaNa a prevaru došao do Agrokora,na prevaru radio i zaduživao se na prevaru,sada ga treba spašavati na prevaru svih gradana Hrvatske,jer nisu samo interesi Todorica,ima njih jako puno koji su sa njim u talu,ali to je vrh politickog brijega iz devedesetih .........

VL
DU
Deleted user
19:42 11.04.2017.

Spašavanje je počelo snižavanje vrijednosti dionica,još malo i agrokor če biti na prodaju za 1 kunu. Napred hadezenjare u red pred trgovački sud počine Uskrsna rasprodaja.

VL
AM
AMD------------------------
18:48 11.04.2017.

pisite vi sto hocete ,on svoj posao radi dobro,precizno,disciplinirano. ne mlati praznu slamu kao vasi partijasi ;vrdoljak,maras itd.

VL
NO
Nordovest
17:00 11.04.2017.

Šaka jada. Našto smo mi spali. Povjerenik vlade za privatnu kompaniju koji nezna što bi s njom i predsjednik vlade kao šef maloprodaje koji snubi dobavljaće da mu daju robu. Konačno se ostvario hercegovački san , država kao veliki supermarket.

VL
Avatar mateboban
mateboban
03:04 12.04.2017.

Vlada namjerava kršiti Ustav Republike Hrvatske, koji kaže: " Clanak 49. - Poduzetnicka i tržišna sloboda temelj su gospodarskog ustroja Republike Hrvatske. Država osigurava svim poduzetnicima jednak pravni položaj na tržištu. Zabranjena je zlouporaba monopolskog položaja odredenog zakonom.".........Blenky vladu, treba nagaziti EU tužbama zbog kršenja pravila tržišnog natjecanja. ... Moglo bi im se to uvlachenje Todiju prije izbora vratiti kao bumerang.....Vrijeme je sada da ostali mali poduzetnici podignu tužbe protiv RH pred europskim pravosudem zbog kršenja europskih direktiva o slobodnom tržišnom natjecanju.

VL
AB
alfonz.buric
22:00 11.04.2017.

na početku svima čvrsto stoji a kasnije padne

VL
Avatar croatxl
croatxl
21:30 11.04.2017.

Ovo je velika pobjeda Plenkovica.Agrokor je duzan,ali nie od jucer duzan,smisljeni plan Rusa pade u vodu.Sve su Rusi na brzaka u mutnom mislili ulovit,uzeti Agrokor i poceti svoju igru,nazalost sve im pokvari Plenkovic.Brzinom munje Rusi poslase svog zastitnika ,da preuzme Agrokor i toboze provederestrukturiranje to znaci unistenje Agrokora,nasrecu i to sprjeci Plenkovic.Koliko je to rezirano bilo pokazuje Vucicev put tati Putinu u Moskvu gdje se prie puta hvali idem pricati sa tatom o Agrokoru,veliko Bravo za Plenkija,ovaj put je zaista ispao veliki gospodin u rukavicama.Pobjeda i to politicka pobjeda,o kojoj ce se dugo pricati.Agrokor ce spasiti se,jer i nie toliko los koliko su namjestili sa ovim propalim scenarijom.Sritno Ante Rukavina do konacnog cilja,da Agrikor ponovo bude 100% Hrvatski.

VL
DU
Deleted user
19:46 11.04.2017.

tugomir pokas potpisujem svaku izrečenu.

VL
DO
doktorica
18:14 12.04.2017.

Ministarstvom gospodarstva, radi na rješenju kako bismo omogućili da Hrvatska banka za obnovu i razvitak sljedećih nekoliko dana iznađe kreditna sredstva ....nije li to stalni obrazac govora premijera ,sa malim odstupanjima u izričaju?!

VL
TP
tugomir.pokas
17:29 11.04.2017.

Premijer je u svom elemetu.Bez zadrške sipa isprazne frazetine.Plenkoviću reci narodu kako stojimo sa bedastoćom koju si izvalio za prošli Badnjak.- kupnja INE.Plenkoviću objasni Slavoncima kako su to u zadnjih 25 godina dok je u njihovim županijama bio na vlastilasti HDZ došli do toga da su najnerazvijeniji u Hrvatskoj, da imaju najniži BDP, da se radi stalne brige HDZa moraju masovno iseljavati.Sa tobom po Slavoniji se šepuri Tolušić koji je vodio Virovitičko-podravsku županiju od 2008 i pod čijom brigom je pala po BDP za četiri mjesta i sada je uvjerljivo posljedna.Sada se taj isti razumije u poljoprivredu , jednako tako kako se ti Plenkoviću razumiješ u ekonomiju.Trebalo bi skoknuti malo u Ukrajinu, bilo je ono prije par mjeseci dojmljivo šepurenje čije posljedice sada kusamo.A ti se ono razumiješ u vanjsku politiku.

VL
MM
m.muharremi
22:27 11.04.2017.

Angažman hrvatske vlade u spašavanju agrokira je jedini ispravan put o spašavanju jer , u protivnom , i agrokor hrvatska vlada mogli su doći u vrlo nezahvalan položaj .Inace, ovakav angazman jedne vlade nije nikakva novina i ovakve financijske intervencijeje vidjene su u bliskoj i dalekoj prošlosti i u drugim snažnijim i ekonomski razvijenijim zemljama kao austriji, njemackoj, engleskoj, americi i sl. i to se radi s razlogom kako radi jedne kompanija ne dodje do destabilizacije drzave... za ovaj hrabri poduhvat , čestitke hrvatskoj vladi i premijeru plenkovicu

VL
RI
rikavac
17:08 11.04.2017.

Plenkovicu Hdz i Tudman su mu dozvolilo da se tako naglo razvija da se siri ,uzima kredite bez garancije da se naglo bogate preko Hrvatski gradjanja dozvoljavali ste mu sve i da ostane duzan dobavljacima pogotovo malim domacinstvima koji se bore svim silama da prezive,dozvolili ste da ostane duzan poreza i nikad od nastanka Agrokora niste pitali nit vas je zanimalo kako radi i sta radi i jel to dobar put razvoja ne samo vlade Hdz vec i ostale vlade i sad kad je dosla voda do grlo vi se pojaviki da rijesite problem preko ledja gradjanja. E nece moci Plenkovicu.Predsjednica je rekla da ce lupat sakom od sto pa nista,rekla je da cemo bit Svicarska a na kraju cemo bit Etiopija. Agrokor necete rijesit nikad i kad dodje druga vlada imat ce isti problem. Molim Klema i Glogoskog da postave satore jer je ovo pitanje nacionalnog interesa,jer kad su bili satori za branitelje i to je bilo nacionalnog interesa a sad svi sute.

VL
DU
Deleted user
17:33 11.04.2017.

Ocekujem da ce naklon ovih rijeci dobavljači založiti svoje kuće i stanove da mogu puniti Konzum

VL
ZS
Zvolen.Slovakia
18:04 11.04.2017.

Budimo objektivni i vjerodostojni pa recimo da smo bankrotirali ! Ne lažite narodu koji je slomljen !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.