Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
antonijina sestra

Ana Bilić: Ministarstvo pravosuđa i MUP krivci su za Antonijinu smrt

ana bilić
Duško Jaramaz/PIXSELL
22.02.2012.
u 13:50

Nije samo Dragan Paravinja kriv za ovo što se dogodilo mojoj sestri Antoniji, drhtavim je glasom rekla Ana Bilić.

Ana Bilić povodom 18. rođendana svoje nestale sestre Antonije optužila je Ministarstvo pravosuđa i Ministarstvo unutarnjih poslova za neučinkovitost u slučaju Dragana Paravinje, koji je, kako je rekla, najvjerojatnije ubio njezinu sestru.

– Da su Ministarstvu pravosuđa i MUP-u postupili kako treba, danas bi moja sestra Antonia, na svoj 18 rođendan, bila sa svojom obitelji. Jako nam je teško, ali moramo naglasiti da nije samo Dragan Paravinja kriv za ovo što se dogodilo mojoj sestri Antoniji. Tri su krivca. Uz njega su krivi i Ministarstvo pravosuđa i MUP koji nisu učinili ništa kada je presuda Draganu Paravinji za silovanje u Srbiji postala pravomoćna. Tada je on trebao odležati kaznu zatvora od gotovo četiri i pol godine, a nije i naposljetku je najvjerojatnije ubio moju sestru Antoniju – rekla nam je drhtavim glasom Antonijina sestra Ana Bilić koja je i u niz navrata tijekom potrage za sestrom isticala propuste u policijskoj istrazi odmah nakon nestanka.

Podsjetimo, Paravinja je optužen za teško ubojstvo i pokušaj silovanja Drnišanke Antonije Bilić, koja je posljednji put viđena na čikolskom mostu 7. lipnja prošle godine. U Paravinjinu kamionu pronađeni su tragovi njezine krvi i vlasi, a suđenje bi trebalo početi 1. ožujka. Prije je zbog silovanja osuđen na četiri godine i pet mjeseci u Srbiji, no tu kaznu nikad nije odležao nego je pobjegao u Hrvatsku.

Komentara 95

ZJ
zivot je lijep
14:11 22.02.2012.

A da nije, nažalost, ipak kriva mlada djevojka koja je autostopirala?

OB
-obrisani-
14:14 22.02.2012.

naravno da su krivi oni koji oslobađaju srbe čede od svih zlodjela, a progone branitelje

MI
mica1111
14:15 22.02.2012.

...već mi je puna kapa ove njezine sestre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije