Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio moždani udar

Američki ministar trgovine skrivio dvije nesreće i pobjegao

John Bryson
AFP/PIXSELL
11.06.2012.
u 11:19

John Bryson dva je puta udario u Buick koji je čekao prolazak vlaka na željezničkom prijelazu pa se zabio u automobil na idućem raskrižju

Američki ministar trgovine John Bryson kazneno je prijavljen za izazivanje dvije prometne nesreće i bijeg s mjesta nesreće. Policija je Brysona pronašla onesviještenog u njegovu Lexusu te je prevezen u bolnicu, javlja LA Times. Prema prvim informacijama, tijekom subotnje vožnje po San Gabriel Valleyu, istočno od Los Angelesa, tijekom koje se sudario s dva automobila, nije bio pod utjecajem droga ni alkohola. Ministarstvo trgovine priopćilo je da je Bryson pretrpio moždani udar.

Prva nesreća dogodila se na aveniji South San Gabriel nekoliko minuta nakon 17 sati po lokalnom vremenu. Bryson je, navodno, prvo udario u stražnji kraj Buicka koji je čekao prolazak vlaka na željezničkom prijelazu. Izašao je iz automobila, porazgovarao s trojicom muškaraca u Buicku i ponovno sjeo za upravljač svog Lexusa. Muškarci su mislili da je priča o sudaru završena, no onda se Bryson još jednom na odlasku zaletio u njih te su ga odlučili slijediti, nazvali su 911 i zatražili pomoć policije.

Ministar trgovine nastavio je s vožnjom prema Rosemeadu kao da se ništa nije dogodilo i ponovno se, navode iz losanđeleške policije, zabio u automobil na koji je naišao na križanju avenije San Gabriel i avenije Hellman.

Onesviještenog i samog policija ga je pronašla nedaleko od mjesta druge nesreće, a nakon što mu je pružena prva pomoć, prevezen je u bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Komentara 10

Avatar Becarina
Becarina
12:23 11.06.2012.

Kod nas bi bio nagradjen

Avatar intimus500
intimus500
12:27 11.06.2012.

11.06.2012. u 11:34h medion je napisao/la: ministar sam vozio? Pa ovi novinari svarno znaju da lažu --------- prvo pročitaj što piše u članku la times pa onda tu piši svoje komentare..ovako ispadaš smiješan

OB
-obrisani-
11:34 11.06.2012.

ministar sam vozio? Pa ovi novinari svarno znaju da lažu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije