Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez struje, interneta, televizije

Alice Cooper nudi 2,5 milijuna kuna za život u kući kod Mrkonjić Grada

alice cooper
Foto: DPA/PIXSELL
24.03.2016.
u 07:00

Poznati roker na svojoj je Facebook-stranici postavio izazov onima koji žele pokušati živjeti potpuno izolirani od civilizacije

Poznati roker Alice Cooper, čija je karijera obilježena živopisnim maskama i kostimima koje nosi na sceni, na svojoj je Facebook-stranici objavio fotografiju kuće u šumi koja se nalazi u blizini Mrkonjić Grada u susjednoj Bosni i Hercegovini. I tu ne bilo ništa čudno da Cooper svoje pratitelje na Facebooku nije pozvao da žive u toj kući punih godinu dana, a on će im za svaki dan proveden u njoj dati 1000 dolara (oko 7000 kn).

Naravno, postoje i određeni uvjeti koje moraju ispuniti oni koji se prijave na ovaj izazov. Naime, kuća je potpuno izolirana od “ostatka civilizacije” pa moderni robinsoni moraju 365 dana izdržati bez telefona, interneta, televizije, mobitela i kontakta s drugim ljudima. Otkad je objavio fotografiju na Facebooku, Cooperovi sljedbenici u velikom broju pokazali su interes za ponudu, pa tako drvena kuća kod Mrkonjić Grada ima više od 100 tisuća lajkova, više od 26 tisuća komentara i podijeljena je više od 50 tisuća puta. Iako osoba koja bi prihvatila izazov još nije pronađena, na Facebooku se javio i čovjek koji je višestruko ostvario zadani cilj. 

– Hvala Aliceu Cooperu za objavu. Ja sam sagradio ovu kuću. Moje je ime Borislav Janković Boro i živio sam ovdje 30 godina. Prije nekoliko godina živio sam bez struje, telefona i auta. Vodu sam koristio iz rijeke, što je bilo dobro za moju inspiraciju i koncentraciju. Iz svog iskustva znam da je moguće živjeti samo u kontaktu sa prirodom. Ovdje možete živjeti sretan život svih 365 dana bez tehnologije i ljudi. Pokušajte... – napisao je Janković.

>> Načelnica Mrkonjić Grada prosvjeduje zbog Kotromanovića

Komentara 3

MR
MRUDante
09:13 24.03.2016.

gluposti...kopipejst...večernjak

LO
loza45
10:45 24.03.2016.

Ja dajem 2.600.000 i plus bateriju b

Avatar comparator
comparator
07:47 24.03.2016.

Živjeti u kontaktu s prirodom ili isključivo u prirodi i od prirode je ogromna razlika .Cooper se očito opire civilizaciji i predpostavlja da je Bosna negdje daleko u đungli .On zapravo ne vidi koliko je Bosna tu pod njegovim nosom. Sve znanje koje posjedujemo bez potrebnih alata i nekog dostignutog nivoa standarda za takav poduhvat je igranje s životom. Osim toga od čega bi se tamo živjelo ,dali lova,poljoprivrede ili samo u izolaciji od civilizacije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije