Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika britanija

'Ako Srbija želi u EU, neka normalizira odnose sa susjedima'

'British Foreign Secretary William Hague waits to address students and staff at the University of the Western Cape in Cape Town February 14, 2012. Hague is on a short official visit to the country. RE
'MIKE HUTCHINGS'
25.10.2012.
u 11:51

Ministar vanjskih poslova Velike Britanije William Hague susreo se s premijerom Kosova

Ministar vanjskih poslova Velike Britanije William Hague nakon razgovora s kosovskim premijerom Hashimom Thaçijem u Prištini izjavio je da je dijalog od suštinskog značaja za europske integracije Kosova i Srbije,  a na novinarsko pitanje može li nakon okončanja dijaloga uslijediti srpsko priznanje Kosova, Hague je podsjetio kako je Srbiji već predočeno da, ako želi integraciju u EU, mora normalizirati odnose sa svim susjedima, javlja agencija Beta.

Šef britanske diplomacije rekao je da je karta Europe zacrtana i ne može biti promjena granica, a premijer Thaçi ne očekuje da će u idućih nekoliko mjeseci Srbija priznati neovisnost Kosova, ali očekuje angažiranje na normalizaciji odnosa.

>>Nacrt za platformu o Kosovu pod oznakom 'državna tajna'

Ključne riječi

Komentara 6

SL
slavicabosnjak317
12:07 25.10.2012.

tomo 72... bojim se da će vlada prije povući tužbu protiv Srbije za ratnu odštetu nego što će nam oni platit!

Avatar LargoWinch
LargoWinch
13:53 25.10.2012.

Čovječe, na srpskim portalima vjest je da su mnoge članice EU pokrenule mehanizam po kojem neće zapošljavati hrvatske radnike (imaju pravo da im ne izdaju radne dozvole) ni poslje datuma priključenja (jer se kao boje ogromne nezaposlenosti u HR i "opšteg beznađa", a na HR portalima- ovo? Ko koga tu laže? Kakvo skretanje pažnje narodu u obe zemlje.

SL
slavicabosnjak317
14:20 25.10.2012.

dan posle.... niti jači od tebe me nisu ušutkivali pa nećeš ni ti! A za tvoju informaciju, u Hrvatskoj se kaže ŠUTI a ne Ćuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije