Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako je premijer toliki frajer kakvim se pravi, tada na inauguraciju nove predsjednice neće ni doći

Svojom je isforsiranom i neodgovornom odlukom Vlada premijera Milanovića dovela u pitanje i ugled institucije predsjednika Hrvatske

Komentari 139

DU
Deleted user
08:52 04.02.2015.

Uporno tvrdim da nema te motke koju Milanović nije u stanju u...ti. Čak i da Ante Kostelić, znan po svojim postavama slaloma, pobode jedan niz motki Milanoviću - on bi ih lakoćom sve do jedne uneredio. Takav je to tip! Ipak treba se znati posvaditi s Merkel na jednoj strani, a na drugoj strani s riječkim ogrankom KP. Njemačka je lokomotiva EU, a Rijeka jedna od 4 preostale oaze komunizma, globalno gledano (ostale 3 su Pjongjang, Peking i Havana). E vidite, njemu uspjelo zaratiti se i s komunistima i s kapitalistima. O Špičkovini i da se ne govori... Kao i vagonski WC, kapacitet Milanovića je neograničen.

VL
DU
Deleted user
08:37 04.02.2015.

pa po mom skromnom misljenju,a poslije svega sto je Vlada uradila novoizabranoj Predsjednici je da kompletno odustanu od Inauguracije.To je Vlada koja ima legimitet i legalno izabrana od naroda ali i nazalost Vlada koja ne postiva volju vecine koja jee izabrala Predsjednicu!za ovu Vladu bi najbolje bilo da raspise prijevremene parlamentarne izbore.

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
08:42 04.02.2015.

Ha, ha! Ma nema on odgoja, a prepotentnost i bahatost (bez pokrića) curi mu po svim "šavovima"! Ja predlažem da ode u AS!

VL
DR
drugPlenky
08:56 04.02.2015.

Zoka frajer, možda u Glavicama ali i tamo bi mu dali odgojnu po turu. Nema od tog dečeca ništa

VL
DO
domazl
09:30 04.02.2015.

Neotesan. Definicija stupnja inteligencije je mogućnost snalaženja u novonastalim situacijama. Njemu to nikako ne uspijeva. On je možda obrazovan, ali inteligencije zidnog sata. Primjer: nije zadovoljan odlukom suda u svezi tužbe RH protiv Srbije, ali ju civilizacijski prihvaća( što je ok). A kada je u pitanju novoizabrana predsjednica, ne ponaša se jednako. To govori o njegovoj nesposobnosti zbrajanja dva i dva, opakosti, zloći, bahatosti, konačno, o neinteligenciji. QI mu je malo veći od patke, samo toliko da ne kaka po dvorištu, ali to ipak čini po cijeloj državi; u vladi, u saboru, na TV, i to bez upotrebe wc papira i vodokotlića.

VL
AP
apolon
09:08 04.02.2015.

@"mali grizzly" slažem se .Ponekada sam iz posve racionalnih razloga znao pokloniti svoj glas i ljevici no sada nakon zokija to mi nikada više neće pasti na pamet!Zašto? Pa oni koji su mu bili politički bliski ,dakle takvi, koji suliski ,dakle takvi, koji su ga postavili na čelo stranke morali su znati njegove karakterne i političke osobine, što jasno sugerira da se više ne može vjerovati sadašnjoj garnituri te posljedično u ispravnost donošenja političkih odluka ljevice! Zoki je živuća katastrofa koja će pokopati SDP!!!

VL
DU
Deleted user
10:14 04.02.2015.

Kolindine recenice svog preseljenja u Visoku isle su samo u jednom iskrenom i postenom cilju stednje i samo stednje i umjesto da budu pozdravljene uzete su na noz i kao gotov cin,iako nije znala za mnoge faktore osiguranja i siguronosnihnih mjera u Visokoj.Jedna recenica dobre volje iskoristena je samo u cilju da joj se napakosti uvrijedi i ponizi,sto sve govori o samim egzekutorima ovog sramnog igrokaza.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:04 04.02.2015.

nakon što zoki nije htio čestitati novoizabranoj predsjednici - ovako se pravdao: "ne želim biti licemjeran, ne mogu čestitati jer nisam sretan što je pobjedila ona za koju nisam bio... - neću čestitati, jer bi to bilo neiskreno" .... ..... jučer n.b.! nakon izricanja presude za genocid, isti taj premijer izjavljuje između ostalog: "želim srbiji sve najbolje!" (na putu prema Eu i sl.) ---- ostajem zbunjen?! ... je li sada bio neiskren, ili stvarno od srca želi srbiji sve najbolje? .... ..... srce mu je bliže srbiji nego predsjednici RH??? ... opet jezik brži od mozga veličine svježeg graška?

VL
DU
Deleted user
09:53 04.02.2015.

Imali smo mi u susjedstvu čovika sličnog ponašanja kao Zoran, vazda je raljio di god se našao, vodio glavnu rič koju bi svi prisutni jednostavno stavili na dvi triske (iver) i odložili na đubre. Ima takvih ljudi, rode se takvi,vi, Frljić je meni isti naš Zoran. Cirkusant!

VL
FA
Fake
09:57 04.02.2015.

Niti je frajer niti je netko dostojan biti premijerom.Još malo izdržimo pa ga više nećemo morati trpjeti.

VL
B2
bokida 2
09:36 04.02.2015.

Nije mu dosta šta je već osramotijo ovu zemlju pa sada nastavlja svojim prljavim poslovima. Takav ni netreba na inauguraciji te neka vide još jednom gospoda koja budu prisutna kulturu premijera.Htio je obezvrijedit instituciju predsjednika, međutim polako ali sigurno uništavaštava svoju premijera.

VL
DU
Deleted user
09:21 04.02.2015.

Vladu i njenog glavnog frajera proglasiti nepoželjnim i zabranit im dolazak na svečanost.

VL
NE
Neo001
10:01 04.02.2015.

Koliko god bio imbecilan, ipak mu je jasno da će biti predmet sprdnje na tom svečanom činu i najvećem političkom događaju posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj, sa najviše visokih lica .

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:17 04.02.2015.

kolinda je puno više govorila o vladi - ili počnite raditi ili dajte ostavku ----- ne vidim da ju je vlada u tom smislu poslušala -- niti rade, niti im pada na pamet da odstupe

VL
PO
portugisac
10:18 04.02.2015.

monatmai - koji si ti biser. Pa nije Kolinda zakomlicirala u vezi preseljenja. To nije uopće smjela nigdje biti tema dok Kolinda ne položi zakletvu i službeno preuzme to mjesto i dokumentaciju od bivšega predsjednika. Zatim ona podnosi službeni dopis sa željom gdje želi da "stoluje". Ako već tako razgovaramo, pošto je ova komična vlada potrčala da "joj ispuni želju" što nisu ispunili i njezinu veliku želju koju je više puta ponavljala a to je da ova nesposobna vlada podnese ostavku. Tko je pratio kampanju, pametnome dosta.

VL
AN
Android
10:39 04.02.2015.

"Nismo zadovoljni odlukom suda, ali je na civiliziran način prihvaćamo" a gdje je bila civilizacija 11.01.2015.?

VL
DU
Deleted user
11:42 04.02.2015.

Nije on nikakav frajer već je uobražena, bahata, neodgojena i nepristojna individua. O njegovoj pameti nećemo jer bi to bio beskoristan komentar.

VL
IN
insinkovic
10:38 04.02.2015.

ma sve ce biti uredu jos malo.

VL
PA
parasa
10:53 04.02.2015.

Ako je premijer toliki frajer, nije on frajer nego njemu nedostaje odgoj već iz djetinjstva.

VL
KA
kagalja
11:18 04.02.2015.

Njega treba samo pustiti.Sve će jadan sam zasrat.Nek se zabavlja,još malo.Problem je šta ćemo kad ode.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.