Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo uredni platiše

Akcija osječkog Vodovoda: Platiš vodu, dobiješ hrvatsku zastavu

hrvatska zastava
Petar Glebov/PIXSELL
29.01.2013.
u 08:25

– Mislimo da bi ih hrvatske zastave mogle motivirati da urednije podmiruju svoje račune – kazao je osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo.

Komunalna gradska tvrtka Vodovod Osijek svim građanima koji uredno plaćaju njihove usluge darovat će po jednu hrvatsku zastavu, piše Novi list.

Prema natječaju, tvrtka nabavlja 30 tisuća zastava, a za tu namjenu je izdvojila 750 tisuća kuna. Konačna cijena ovisit će o ponudama pristiglima na natječaj.

"Kao prvo, želimo stimulirati naše sugrađane koji neredovito plaćaju vodu. Mislimo da bi ih hrvatske zastave mogle motivirati da urednije podmiruju svoje račune. Osim toga, kad su naši generali Gotovina i Markač pušteni iz haškog pritvora, primijetili smo da velik broj Osječana nije izvjesio zastave iz jednostavnog razloga što ih nemaju. Zato je ovo dobar način da više ljudi dođe do naših zastava", kazao je osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo koji je pozdravio akciju Vodovoda.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

>>Vandali rastrgali još jednu hrvatsku zastavu pokraj Knina

>>Malo tko je izvjesio hrvatsku trobojnicu na svoje pročelje

Komentara 12

AA
aabbcc
08:35 29.01.2013.

. Jesul im to u cijenu vode uracunali i kupovinu zastava ili su iste pale sa neba ?

UL
ultraantiprotiv
09:05 29.01.2013.

Kao u socijalizmu par godina poslije rata. Što više ugljena iskopaš, postaviš tračnica za prugu, uz značke i pehare, dobiješ i zastavu. Pa što košta da košta. Kakve subvencije u gospodarstvu, ulaganje u škole i očuvanje kulturne baštine? Kakve su to malograđanske trulozapadne morske ideje?

AU
autoritet
10:47 29.01.2013.

Ha ha, dobra fora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije