Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Desetljeće iza brave
Povratak na članak

Abdić odustao od traženja slobode zbog političkog stanja u BiH

Deset godina sam je u ćeliji i u šetnji, neće na vikende i ne jede zatvorsku hranu.

Komentari 71

Avatar Rubirosa
Rubirosa
10:04 16.05.2011.

Ti \"bogumil\" znas ko je sta mislio...jesi li pitao \'odzu?! takve kao ti trebalo je AB pre nego su videli svetlo dana. Licno mislim da je gospodin Abdic nevino osudjen,,,a to ce i vreme pokazati.

VL
KA
katasteko
10:07 16.05.2011.

Da li je \"Babo \" stvarno išao na ruku SANU-ovom Memorandumu i za što je osuđen ? Eto neznam kao imnogi pa pitam,ima netko da i to zna. Možda pojasni ???

VL
UN
unbekant
10:13 16.05.2011.

poslije Muhameda A.S-Dzelesanhu,Fikret Abdic je naj pametniji Musliman.

VL
VO
Vorosmart
10:14 16.05.2011.

Babu su političarske lopine izvozale k\'o malog majmuna.Trebao bi napisati memoare da služe kao pouka.

VL
OB
-obrisani-
10:30 16.05.2011.

evo bolan Babe...u 72 godini Babo će otvatari Agrokomerz...ajde Babo tvoje vrijeme je prošlo a trajalo je samo u mizernom gospodarstvu zločinačkog komunizma .

VL
IS
istima
10:32 16.05.2011.

Hm....... Lik, djelo, karizma ...... pa i sudbina ovog čovjeka me nekako dosta asociraju na našeg Antu Gotovinu. Bio je izuzetan poslovni čovjek, sav se predao ukupnom razvoju zavičaja...... a onda je došao pogrom kojem je on bio jedna odd prvih meta....slučaj Agrokomerc....... i onda nikad kraja političkim igrama..... A čovjek je samo želio stvarati.....

VL
OB
-obrisani-
10:54 16.05.2011.

Babo je zelio pravu bosnu u njenim granicama sa ravnopravnostima sva tri konstitutivna naroda bez turaka i \"muda dzehina\" zelio je da napreduje narod u BIH bez obzira na vjeru i naciju a vidite kakvi su ovi na celu drzave samo mito korupcija i nacionalna \"podjebavanja\" . Umjesto da gledaju realnosti u oci oni vracaju drzavu za 100 i vise godina unazad umjesto da omoguce ljudima da rade oni ih gone s posla. O njima sve najgore covjek moze da cuje.

VL
PO
Ponosnamojaje
11:15 16.05.2011.

Fikret Abdic i darijo Kordic su Heroju!!! Nedaj te se!!!

VL
IB
istina_boli
11:25 16.05.2011.

Nije Fikret osudjen zbog ratnog zlocina, nego sto nije htio da ratuje protiv Srba. Htio je da gradi, a ne da razara, a takvima u kriminalnom drustvu nema mjesta. Tko zna sto ce mu jos nakalemit ako proba ozivjet agrokomerc.

VL
OB
-obrisani-
11:32 16.05.2011.

Jedan od najsposobnijih ljudi u Bosni i Hercegovini. Dileme nema. Legalno izabrani predsjednik Bosne i Hercegovine, a kojeg je Izetbegovic zloupotrebio za svoje interese i interese islamizacije BiH Osloboditi ovog covjeka bez njegove molbe i dozvoliti mu da od Bosnee i Hercegovine drzave TRI RAVNOPRAVNA NARODA napravi naprednu Evropsku drzavu. Fikret Abdic je posljednje nada BiH. Sve ostalo vodi ka raspadu BiH Bog i Pravi Hrvati Za Dom uvijek Spreman

VL
DU
Deleted user
11:35 16.05.2011.

Piše: Marina Borovac za nije prvi dan slobode sve sto zeli jedan zatvorenik??? a sto zeli onda??? Marina, Marina, Marina, dein Chic und dein Charme, der gefällt. Marina, Marina, Marina, du bist ja die schönste der Welt. Wunderbares Mädchen, baldld sind wir ein Pärchen, komm und lass Babu nie alleine, oh no, no, no, no, no.

VL
TH
thekurcula
11:49 16.05.2011.

Babo je osuđen na političkom procesu i pitanje je časti da sad ne traži pomilovanje jer bi bilo prećutno priznanje izmišljenog zločina za koji je osuđen. Njegovo utamničenje tražile su muslimanske vlasti iz Sarajeva uz podršku takozvanog stranog faktora a hrvatsko pravosuđe, kao, u principu, slabo zainteresovana strana u tom postupku, učinilo im je uslugu (zašto da odbiju i navuku na sebe bes moćnih?) i babu osudilo. Istorija sve to zapisuje i naši će potomci učiti o ovim našim vremenima kao o peridu u istoriju kad su sve moralne norme pogažene i gola sila vladala svetom.

VL
KA
karambita
12:33 16.05.2011.

Fikret Abdic je bio najomiljenija osoba medju Bosanskim ljudima. On je jedini covjek koji je od zaostalog djela Bosne, ljudima dao posla i kruha....on je jos uvijek velicina medju narodom, najveci i najbolji politicar,.....a neka se pohvali neki drugi politicar koga je narod vise volio i cjenio od Fikreta.....takvog nema na prostoru bivse YU, Fikret je jedan i takav se vise ne radja

VL
CI
cici14
12:36 16.05.2011.

Hm Pametno Fićo. Tamo si sam, pametan, miran i možeš snivati. Vani ti je veće go v no, nego unutra. Sve je poludilo.

VL
PT
ptica2
13:04 16.05.2011.

Shvatio čovijek da ima više slobode u zatvoru nego vani.

VL
AK
akil
13:05 16.05.2011.

Babo je privrednik,stručnjak,ali i čovijek.Šteta što je žrtva politike,ali on će izdržati.Pred njim treba skinuti kapu,ne samo u Bosni,nego i u Hrvatskoj!

VL
SA
sabo
13:35 16.05.2011.

Proklet bio do kraja svijeta. Zbog njegove izdaje je ubijeno oko 4.000 Bošnjaka u bratoubilačkom ratu umjesto da su se zajedni borili protiv četnika. Kažu da je babo bio privrednik. Evo na koji način: uzimao je poljoprivredne strojeve, stoku, sadnice i davao ljudima da rade. Međutim sve što je uzeo nije nikad platio. Narod Velike Kladuše je dobro živio (istina), ali su drugi patili zbog njegovog kriminala. I kad su ga osudili za izdavanje čekova bez pokriča ili za izdavanje lažnih mjenica onda je završio u zatvoru. U devedesetima je pokazao svoje pravo lice. Dok su četnici opkolili Bihać i svakodnevno ga rušili, njegova vojska napada Cazin i odvodi cazinske brigade, koje su krenule u pomoć Bihaću, na suprotnu stranu jer su se morali braniti od babinih četnika. Još uvijek nije do kraja izvršena pomirba u tom kraju, još uvijek su rane duboke, a Fikret Abdić babo uživa u zatvoru i planira šta će sa novcem koji je ukrao i koji ga čeka kad izađe.

VL
OB
-obrisani-
13:36 16.05.2011.

G. Abdić je prema ovome što pišete, pošten i častvan čovjek.

VL
DU
Deleted user
13:39 16.05.2011.

Suđenje Abdiću je bio početak \"brkanja lončića\" , kako bi se cementiralo u miru, srpsko \"postignuće\" u ratu, uz muslimansku đamahiriju u srcu Europe! I prvi korak u želudac povijesnoj Hrvatskoj u povijesnim i etničkim granicama. Sve ostalo je (poznata) povijest. A budućnost? 1.Velika Srbija /matica + dio Kosmeta (Met)+RepSr...i još ponešto, 2.Velika Albanija, 3.Đamahirija oko Šeher grada, 4.Hrvatska (uža) i asimilirana!

VL
MM
Mladen Miletić
17:04 16.05.2011.

Več je odslužio 2/3 zašto ga nepuste na slobodu ? Znamo šta je rekao Glavaš za Hrvatsku vjerovatno čovjek zna da se kod nas muški ispašta !

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.