Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVI PODACI

8 nevjerojatnih činjenica o ljudskom tijelu

telka.hr
Foto: Screenshot Telka.hr
20.03.2016.
u 23:45

Svakih 13 sekundi proizvedemo više stanica nego što ima stanovnika u SAD-u

Jeste li znali da ljudi odbace 40 kg kože tijekom života te kompletno promjene vanjski sloj kože svaki mjesec? Naše tijelo proizvodi 25 milijuna novih stanica u sekundi. Svakih 13 sekundi proizvedemo više stanica nego što ima stanovnika u SAD-u.

To su samo neke od zanimljivih informacija u novom videu talentirane ekipe Telka.hr-a:

 

Više zanimljivih videa pogledajte na Telka.hr.

>> Pronašli način kako natjerati Andreu Andrassy na vježbanje

>> 10 najatraktivnijih Hrvata s Instagrama

Komentara 5

TH
than
00:20 21.03.2016.

Sve je to lijepo. Pogotovo ovo oko naseg mozga... I umjesto da ga iskoristimo najbolje sto se moze, mi unistavamo cijelu planetu.... Priroda nam je dala tako puno, a mi smo ispali gori i od tamo neke masine koja niti o cemu ne odlucuje, a oboje su obicne zivotinje prestigli sto se tice zivota....

Avatar rpesevski
rpesevski
13:03 22.03.2016.

Ekvator je 40000 km. Dakle molim ispravak u vezi sa onih 60000 km krvnih žila. Koliko znam matematiku to nije 2 i pol puta nego 1 i pol puta. Unaprijed zahvaljujem na ovoj ispravci.

MA
Marko Antonije
07:13 21.03.2016.

HASANBEGOVIĆ-musliman MINISTAR u HR ? On nije Hrvat već se osjeća tako i treba mu dati samo POTVRDU u BiH. Blati Hrvatsku kao i ovaj musliman ,Ako si HRVAT katolik onda ti ne smije biti svejedno tko sjedi u Vladiladi RH . Jedan musliman tipa Hasanbegović iz Bosne treba biti maknut. U Hrvatskoj ima dovoljno stručnih i pametnih Hrvata. Glasovanje 2015 je reklo :746.294 glasova HDZ & i 742.623 glasova SDP &. HDZ dobio izbore sa 3.671 glasom više. Hrvatska je izuzetno podijeljena u svakom smislu a Hrvati nikada bolje naoružani. Strašno je prizivati neki novi rat ! ON, g.Crnoja i ostali koji su DEZERTIRALI od HVO-a su STRANCI koji razaraju Hrvatsku svojim prisustvom .Samo takvih 300.000 je uzelo radna mjesta u Hrvatskoj. Vrijeđaju naše branitelje koji su SVETINJA u našem društvu. I ZATO SMJENA !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije