Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA IKONA

Vidno dirnuti Johnny Depp zahvalio se fanovima emotivnom porukom

Johnny Depp
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
1/4
19.01.2017.
u 15:47

Johnny Depp je iznenadio sve fanove nakon što se sinoć pojavio na dodjeli nagrada "People's Choice" i zahvalio svima na podršci. Publika je online glasovanjem nagradila Deppa, koji je ponovno proglašen najvećom filmskom ikonom. Kako je kazao, ta mu nagrada puno znači, jer je došla nakon turbulentne godine u kojoj se razveo od Amber Heard, koja ga je optužila za nasilništvo.

Podrška u dobrim i lošim vremenima

- Došao sam ovdje iz jednog, jedinog razloga. Da se zahvalim svima koji su stali uz mene i bili podrška u dobrim i lošim vremenima. nemate pojma koliko mi to znači. Hvala vam - kazao je Depp, kojeg je publika prekidala pljeskom i uzvicima.

Vidno dirnuti Depp posvetio je ovu nagradu majci Betty Sue, koja je preminula prošlog svibnja u 81. godini.

 

>>Zavirite u luksuzni dom Johnnyja Deppa, prodaje ga za 84 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
17:28 19.01.2017.

legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije