Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan Uskrs!

Pronađite Večernjakove pisanice i osvojite wellness vikend

Večernjakova pisanica
Foto: Promo foto National Geographic
01.04.2015.
u 11:22

Uz Večernjakove pisanice do nezaboravnog vikenda s dragom osobom u LifeClass Termama Sveti Martin

Sretan dobitnik je Ivica Margetić iz Novog Marofa.
Čestitamo!

Tko će ove godine ukrašavati pisanice? Tko je već pripremio boje? Naš zeko je bio marljiv i pripremio svoje pisanice. Marljivo ih je ukrašavao, ali gle čuda, sve ih je izgubio. Čitajući članke na portalu izgubio je svoje pisanice. Dragi naši čitatelji, pomognite mu da ih nađe.

Ništa lakše, prosurfajte po portalu Večernjeg lista, zavirite u sve rubrike jer je zeko bio nestašan. Pretpostavljate li već gdje se nalaze pisanice? Što najradije čitate? Možda se baš tamo upravo sada nalazi pisanica. Da ne bi bilo zabune, Večernjakova pisanica je crveno-bijele boje.

Večernjakove pisanice nalaze se u tekstovima, a na vama je da ih potražite i pošaljete nam linkove!

Osvojite nezaboravan vikend za dvoje!

Sve što trebate napraviti kako biste osvojili nagradu jest poslati nam barem tri linka članaka u kojima se skrivaju pisanice Večernjakovog lista te nam napisati koga i zašto biste sa sobom poveli na vikend u LifeClass Terme Sveti Martin. Najkreativniji odgovor nagrađujemo wellness vikendom za dvoje koji uključuje dva noćenja za dvije osobe u Hotelu Spa Golfer 4* na bazi polupansiona, neograničeno korištenje svih bazena u Resortu, besplatan parking, besplatan internet i korištenje Svijeta sauna 3 sata dnevno po osobi. Prijave traju do 6. travnja 2015. Pobjednika objavljujemo 8. travnja 2015. godine.
Prijave su završile.

Foto: Promo foto National Geographic

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije