Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženski rukomet

U finalu EP-a Norveška protiv Španjolske

10.12.2014., Varazdin - Zensko Europsko rukometno prvenstvo, skupina C, Hrvatska - Njemacka. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL
21.12.2014.
u 07:15

Danas je i ždrijeb kvalifikacija za SP koje će se 2015. održati u Danskoj. Mogući suparnici Hrvatske su: Mađarska, Francuska, Poljska, Slovačka, Rumunjska, Njemačka, Nizozemska i Danska

Rukometašice Norveške i Španjolske igrat će danas (18 sati) u Budimpešti finale EP-a. Repriza je to finala iz Makedonije 2008. kada su Norvežanke pobijedile s čak 34:21. Norveška je dosad pet puta bila prvak Europe, a Španjolskoj je ovo tek druga medalja.

U susretu za broncu igrat će Švedska i Crna Gora (15.30). Danas je i ždrijeb kvalifikacija za SP koje će se 2015. održati u Danskoj. Mogući suparnici Hrvatske su: Mađarska, Francuska, Poljska, Slovačka, Rumunjska, Njemačka, Nizozemska i Danska.

>>IHF objavio popis za SP: Goluža se odrekao Buntića i Vukovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije