Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričao se voditeljima

Šprajcu se omakla psovka u eteru

Zoran Šprajc
Foto: RTL
30.09.2015.
u 12:07

Sigurni smo da šarmantnom voditelju nitko neće zamjeriti ovu malu psovku, koju, uostalom, nitko nije trebao ni čuti

Zoran Šprajc mrmljao je, no ipak su ga gledatelji čuli. Dok je najavljivao priču o Škodi i Audiju u svojoj emisiji RTL Direkt, skandalu koji slijedi onaj Volkswagenov, Zoran Šprajc nabrajao je koji modeli Audija imaju problem sa spornim softverom.

Nakon što ih je sve naveo, omakla mu se psovka zbog broja modela – "u pi... materinu". Sigurni smo da šarmantnom voditelju nitko neće zamjeriti ovu malu psovku, koju, uostalom, nitko nije trebao ni čuti. Šprajcovo psovanje možete čuti na ovom linku  ako premotate na 23:35.

Šprajc se sam obratio svojim gledateljima, ispričavši se.  – Moram priznati da ni sam nisam bio svjestan koliko modela ima navedena marka vozila. Bila je to spontana reakcija I žao mi je što sam reagirao instinktivno. Ispričavam se svojim gledateljima – rekao je Šprajc.

>>Struka je odlučila: Najpopularniji novinar u Hrvatskoj je Mislav Bago

>>Zoran Šprajc otišao s HTV-a i prešao na novi kanal N1

Komentara 28

DA
Dac
12:23 30.09.2015.

Šprajc uopće nije šarmantan. K tome je još i loše školovan. BlagAvaona umjesto blagOvaona, labArtorij umjesto labOratorij (labor,laboris) itd. odaju jako lošu školu. Pored toga dok je radio na HRT-u uzimao si je nevjerojatne ovlasti, pa je dnevnik ponekad izgledaoo kao njegova privatna prćija.

KB
kbr
12:19 30.09.2015.

šarmantnom voditelju ne bih zamjerio, al da ovaj ima šarma je bezočna laž

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:25 30.09.2015.

RTL treba dobro novčano kazniti za sve što rade! Koncesiju im treba oduzeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije