Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri,dva,jedan kuhaj!

Upoznajte natjecatelje treće sezone popularnog showa

Tri,dva,jedan kuhaj
Foto: RTL
1/20
31.01.2016.
u 17:06

Sutra počinje treća sezona RTL-ova kulinarskog showa "Tri,dva,jedan kuhaj" u kojem se ovaj put kandidati natječu u parovima. Parovi će biti podijeljeni u dva tima – bijeli i crveni. Bijeli tim će braniti boje priobalja, dok će crveni tim predstavljati kontinentalnu Hrvatsku. U nastavku možete pročitati sve o natjecateljima.

BIJELI TIM

Anka Šimunić (52) i Ivan Biuk (53),  sestra i brat iz Splita

Tipični Dalmatinci – glasni, dominantni i vole spizu. Anka obožava ribariti, a jednom je lopatom uhvatila hobotnicu. Ivan je još kao tinejdžer volio glumu i kazalište pa ne čudi što je dobio malu ulogu u popularnoj seriji „Velo misto“. Oboje su vezani za svoju majku.

Branka Pantović (60) i Vladimir Pantović (59),  bračni par iz Poreča

Za Branku i Vladimira se može reći da je ih je sreća pomazila tek treći put! Naime, Vladimir je sebe i suprugu prijavio u sve sezone showa. Ove godine nije prošao „iz prve“, ali su on i Branka „uskočili“ kao zamjena za već izabrani par koji ipak nije mogao sudjelovati. Oboje obožavaju kuhati. Vladimir voli ribolov i vino te često boravi u svojoj taverni, dok je Branka gazda u kući.

Doris Vitasović (19) i Irene Išić (41), buduće snaha i svekrva iz Pule

Doris je hotelijerska komercijalistica, karate prvakinja i trenira kik-boks. Njezina partnerica Irene je majka njezina dečka, s kojom se odlično slaže. Svakodnevno se druže i mogu razgovarati o svemu.

Doris Vlah (52) i Luka Dančulović (29),  prijatelji i bivši kolege iz Opatije i Lovrana

Luka je nekoć bio Dorisin šef, no to ih nije spriječilo da postanu jako dobri prijatelji. Obožavaju natjecanja u kvizovima – može ih se vidjeti u pubovima u kojima se organiziraju kvizovi, a nastupali su zajedno i u „Tog se nitko nije sjetio“.

Verica Jovanović (32) i Dragan Jovanović (34),  bračni par iz  Ližnjana

Verica i Dragan vlasnici su doma za starije osobe i kafića. Obožavaju tetovaže i tarantule i svoje dvoje djece. Iako je Dragan dosta viši od supruge, Verica je zapravo gazda u kući. Voli mijenjati boju kose i frizuru, a nekada se bavila modelingom.

Katarina Bakota (23) i Tomislav Parlov (23),  prijatelji iz Splita

Katarina i Tomislav su najbolji prijatelji, pravi predstavnici „generacije y“. Svoj odnos opisuju kao savršenu simbiozu. Obožavaju zabave i muziku. Oboje vole kuhati i putovati te dijele iste ambicije – no silno žele postati slavni.

Ljubica Mihaljević (34) i Branka Mihaljević (28),  šogorice iz Šibenika

Ljubica i Branka vole se nadmetati, najviše u igrama na lokalnim zabavama. Često odlaze na planinarenje i lov na lignje. Žive u velikoj obitelji s petnaest članova i iz šale se uspoređuju s Adamsovima iz popularne serije. Svakodnevno kuhaju, a namirnice uzgajaju u svojem vrtu.

Mirna Badjun (37) i Franka Pitalo (44),  prijateljice iz Splita

Mirna i Franka supruge su pomorca, često ostaju same kod kuće i većinu svog slobodnog vremena provode s djecom. Obožavaju kuhati, plesati i dobro se nasmijati.

Višnja Zavalić (51) i Blaženka Biondić (46),  prijateljice iz Rijeke i Viškova

Višnja i Blaženka vlasnice su frizerskog salona i najbolje prijateljice. Kako u šali kažu, još ih kredit nije rastavio i nadaju se da nikada neće. Višnja voli peći kolače, a Blaženka u slobodno vrijeme rado plete.

Vlado Bošnjak (26) i Drago Bošnjak (24),  braća iz Solina

Vlado i Drago vole provoditi vrijeme u svom vrtu i polju, dok ljeto provode u konobi na Hvaru. Vole izlaziti zajedno, zabaviti se. Ali i posvaditi, baš kao prava braća.

CRVENI TIM

Boris Simić (39) I Mario Magdić (40),  najbolji prijatelji i kumovi iz Karlovaca

Boris i Mario prijatelji su već 16 godina. Najbolji su prijatelji i kumovi. I dok Boris voli motore i avanturističke sportove, Mario najradije bira tišinu i more.

Dražen Đura (52) i Silva Đura (49),  bračni par iz Zagreba

Dražen i Silva obožavaju slušati house muziku i izlaziti van. Iako svoje slobodno vrijeme rado provode s unukom, uvijek nađu vremena i za boravak u svom vrtu, gdje pronalaze inspiraciju za kuhanje. Dražen je nekadašnji DJ, dok trenutno vodi frizerski salon.

Filipa Sorko (23) i Petra Egić (23),  rođakinje iz Vinkovaca i Vukovara

Kreativna Filipa voli modu i dizajn, kombinirati različite stilove i spajati moderno s tradicionalnim, dok je Petra usmjerena na karijeru modela – ostvarila je uspjeh na natjecanju Ford Supermodela. Obje su komunikativne i zabavne, a tako opisuju i svoje specijalitete koja rado kuhaju prijateljima i obitelji.

Honorata Šopec (40) i Josip Radaković (58),  šogor i šogorica iz Karlovca

Iako na prvi pogled ostavlja dojam urbane žene, Honorata je prava poslovna žena koja upravlja velikim imanjem i ne boji se voziti traktor. Zajedno s Josipom, koji je nekoć također bio vlasnik svoje tvrtke, voli obilaziti seoske zabave, oboje obožavaju folklor, kartanje i, naravno, kuhanje.

Ina Zlonoga (30) i Dina Krupić (31),  rođakinje iz Zagreba

Karizmatične Ina i Dina izgledaju slično, a i karakterno su potpuno iste. Komunikativne, zabavne, avanturističkog duha… Vole kuhati za obitelj i prijatelje.

Jurica Banić (27) i Petar Banić (59) / sin i otac / Karlovac

Petar, nekadašnji učitelj, vodi dom za beskućnike u kojem kuha. Sin Jurica mu pomaže u svemu i jako je ponosan na njega. Vole kuhati zajedno u svojoj konobi. Tradicionalnim jelima Jurica uvijek doda neki moderan štih. Jurica je nekada trenirao košarku.

Katarina Unukić (24) i Luka Novaković (24),  najbolji prijatelji iz Osijeka i Tenje

Najbolje prijatelje Katarinu i Luku veže prijateljstvo i – kuhanje. Katarina je mirnija osoba koja želi ostvariti poslovnu karijeru, dok Luka bezbrižno uživa u mladenačkom životu.

Marina Obšivač (29) i Mario Đanić (28), par iz Osijeka

Dok je bio mlađi, Mario je radio za Google i to kao njihov najmlađi zaposlenik iz Hrvatske. Sada rukovodi čak s dvije tvrtke, jednom iz Hrvatske, a drugoj je sjedište na Novom Zelandu. Kada su mu trebali savjeti iz područja digitalnog marketinga za tvrtku na Novom Zelandu, Mario se obratio menadžerici i članici MENSA-e Marini i otad su nerazdvojni. Oboje su zaljubljenici u sport i hranu te često kuhaju kod kuće. Zbog ljubavi prema vinu završili su i tečaj za sommeliere.

Snježana Vandero Humljan (37) i Željko Vandero Humljan (57),  bračni par iz Zagreba

Otvoreni i zabavni Snježana i Željko obožavaju kuhati. Snježana drži sva četiri kuta kuće i uvijek će pripremiti specijalitete koje Željko voli.

Snježana Kožar (50) i Ana Novosel (56)  prijateljice iz Zagreba i Donje Stubice

Snježana i Ana izgledaju kao sestre, a prijateljice su već dugi niz godina. Veže ih posebna veza, čak su i rođene na isti datum. Obje uživaju u Aninu vinogradu, u plesu i pjesmi i pripremanju zabava za prijatelje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije