Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatki susreti

Tatjana Jurić u vezi je s Ivanom Zubakom?

Tatjana Jurić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/6
13.08.2016.
u 11:55

Par često skupa provodi vrijeme u centru Zagreba, slatko se smiju i odlično slažu.

O svojoj intimi televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić nerado govori pa je tako i sada, kada ju se povezuje s predsjednikom uprave Grupe ORYX i članom uprave Auto Zubaka Ivanom Zubakom.

Baš kao što je nedavno zabilježio i fotograf magazina Gloria, par često skupa provodi vrijeme u centru Zagreba, slatko se smiju i odlično slažu. Možda je u pitanju prijateljstvo, a možda i nešto više. Oboje su slobodni.

Naime, Tatjana je u veljači prekinula zaruke s Mirjanom Vidovićem pa sada traži, kaže, muškarca koji ju zna zabaviti. Možda je baš Ivan Zubak taj.     

>>Nakon prijetnji smrću naučila sam da moram još glasnije iznositi svoj stav

>>Nije imala sreće: Poznatoj voditeljici pao lavor na glavu pa završila na pregledu

Komentara 52

Avatar possibilis
possibilis
12:04 13.08.2016.

Pa kako bas mali Zubak? Ja ocekivao da ce takva moralna vertikala poput Juricke srecu naci s nekim vrijednim automehanicarom.

OX
oxymoron
12:08 13.08.2016.

S kim ova jos nije bila?

OK
okvarbudovič
12:12 13.08.2016.

treba znati kome dati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije