Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuća Velikog brata

Otkrivena zajednička prošlost obitelji Vasić i Zorice!

big brother
Foto: RTL
1/4
09.09.2015.
u 10:33

Vasići i Zorica su se zajedno natjecali u showu "Moja kuhinja, moja pravila" u kojem je slavila Zorica, a Vasićevi su još to sad odlučili naplatiti...

Odmah po ulasku u Big Brother kuću obitelj Vasić dobila je zadatak odlučiti tko će od stanara ući kroz zlatna vrata i tako biti stanar luksuznog hotela, a tko će ući kroz srebrna i postati dio osoblja te tako biti 24 sata na usluzi ostalim stanarima. 

Između ostalog, odlučili su da će Zorica Marković, poznata kavanska pjevačica iz Srbije, biti dio osoblja. Iako bi se na prvi pogled moglo činiti da je ta odluka donesena u sekundi, istina je da Vasići i Zorica imaju puno dulju povijest.

A ona seže u reality show „Moja kuhinja, moja pravila“, u kojem su natjecatelji bili Radivoje i Rada Vasić, ali i Zorica Marković te njezin suprug Simo Marić. U konkurenciji od 14 parova pobjedu su odnijeli Zorica i Simo te dobili vrijednu nagradu od 50 tisuća eura, a čini se da su Vasići sada odlučili barem malo „zapapriti“ Zorici boravak u kući…

Ne kaže se uzalud da se osveta servira hladna. Tako je Zorica morala biti 24 sata na nogama ako tako odluče njezini sustanari, gosti hotela, ali da ne bude ni Vasićima sve med i mlijeko, pobrinuo se Big Brother. Stanari su uvjereni da im produkcija Big Brothera kuha i pere, nemaju pojma da to u stvari rade Vasići.

>>Najstariji stanar Big Brother kuće otkrio svoj tip idealne žene

>>4 stanara brane hrvatske boje: Tko vam je najsimpatičniji?

Komentara 7

CI
cicibela
12:32 09.09.2015.

Pohvaljujem VL što ne zaboravlja svojim čitateljima svakodnevno servirati porcije smeća. Zagađivanje okoline otpadom i bukom je kažnjivo, ali zagađivanje kulturnog, moralnog i duhovnog okoliša je poželjno u što većim količinama. Mediji su postali kontejneri neoliberalne anarhije.

SR
srtuja
12:05 09.09.2015.

Zanima me jako kakva je prošlost roditelja one Splićanke, koja se za tjedan dana čipovala tri puta pred kamerama sa likom koga je upoznala prije 10 dana.

DU
Deleted user
11:43 09.09.2015.

..nesmijem više ni paštetu kupovati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije