Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni nudisti

Na Mljetu se snima reality show 'Adam i Eva', kandidati potpuno goli traže ljubav

adam i eva
Foto: Screenshot
16.09.2014.
u 17:12

Na prirodnoj pješčanoj plaži Limuni, na otoku Mljetu, u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Madridu, a u produkciji španjolske televizijske kuće Channel Cuatro, snima se reality show ''Adam i Eva''...

Na prirodnoj pješčanoj plaži Limuni, na otoku Mljetu, u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Madridu, a u produkciji španjolske televizijske kuće Channel Cuatro, snima se reality show ''Adam i Eva''.

Informaciju je za Portal Oko potvrdio načelnik općine Mljet Đivo Market, koji nije skrivao sreću zbog snimanja. – Ako bude sreće, ovo je izvrsno i s financijske strane, ali i za promidžbu otoka Mljeta, istaknuo je načelnik Market. Reality show snimat će se na atraktivnoj lokaciji do 1. listopada, a sudionici će, kao od majke rođeni, tragati za pravom ljubavi dok preživljavaju s minimalnim brojem stvari potrebnih za život.

Producenti ovog realityja otkrili su da su kandidati sami i goli na otoku te se nemaju gdje sakriti ni čime pokriti. Naglasili su kako cenzuri neće biti mjesta u programu jer je golotinja dio showa. Ovakav show već je polučio veliki uspjeh u Nizozemskoj, a očekuje se da će se snimati i u Velikoj Britaniji.

>>Hrvatici bilo dosadno na poslu pa se gola šeta u reality showu

>>Splitski glumac Slavko Sobin dobio ulogu Neokaljanog u Igri prijestolja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije