Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova loto-djevojka

Mirna Maras: Unatoč razvodu, nisam izgubila vjeru u brak

Mirna Maras
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/4
20.07.2014.
u 15:24

Mirna kaže da se u televiziju zaljubila na prvi pogled i da će joj taj posao uvijek činiti posebno zadovoljstvo

Za lijepu Mirnu Maras ljeto je krenulo više nego uspješno.

Osim što joj na ljubavnom planu cvjetaju ruže, konačno je dobila i televizijski angažman koji je dugo priželjkivala. U izvlačenju Hrvatske lutrije zamijenila je Vanju Halilović i postala nova loto-djevojka koja svakodnevno donosi sreću vjernim igračima. Ne krije zadovoljstvo dobivenim angažmanom pa joj stoga ni radno ljeto ne pada teško.

Izgled je prolazan

- Jako sam sretna zbog novog angažmana, pogotovo zato što se vraćam svojoj prvoj ljubavi preko koje sam televiziju upoznala prije deset godina kao hostesa TV Bingo showa - kaže Mirna.

Dok je radila za TV Bingo show, osvojila je titulu najseksi Hrvatice.

- Sjećam se da se tada nisam previše opterećivala tom titulom, a ne opterećujem se ni sada. Shvatila sam je kao lijep kompliment onih koji su me odabrali i ništa više. Izgled je prolazan i dugoročno će teško donijeti nešto. Treba se dokazati na drugim poljima, s drugim kvalitetama, a izgled može samo biti dodana vrijednost na kvalitete koje traju - zaključuje lijepa voditeljica.Iako dugo nije imala voditeljskih angažmana, mjesta za tremu prije prve emisije nije bilo.

- Više bi se to moglo nazvati uzbuđenjem. Pripremala sam se više od mjesec dana i to mi je pružilo sigurnost za prvu emisiju - govori nova loto-djevojka.

Vlastitu sreću okušala je nekoliko puta, a trenutno razmišlja o tome da smisli svoju kombinaciju brojeva s kojom će svaki put odigrati loto. Ako joj ta kombinacija zaista bude sretna, Mirna već ima plan na što bi potrošila dobiveni novac.- Mislim da bih kupila stan, a onda otputovala na neku daleku i mirnu destinaciju. Nakon povratka nastavila bih sa životom kao i prije dobitka - skromno će voditeljica.

Osim rada na televiziji, Mirna, koja je po struci diplomirana ekonomistica, radi i u marketingu jedne tvrtke. Na pitanje što joj je draže odgovara da je to teška odluka.

- Ako baš moram birati, odabrat ću televiziju. Ona se baš uvuče pod kožu i kada jednom probate, želite uvijek biti dio nje - kaže voditeljica koja svoje poslovne obveze uspješno usklađuje i s majčinstvom.- Kao i svaka druga mama koja radi. Jedan dan uspješno, drugi malo manje - smije se Mirna.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

Smatra da je ključ uspjeha u dobroj organizaciji, no ipak, kada se dogodi da ne stigne po petogodišnjeg Niku u vrtić, u pomoć joj uskaču mama i bivši suprug Mario Valentić s kojim je ostala u korektnim odnosima.


- Čujemo se skoro svaki dan jer zajedno sudjelujemo u odgoju i oko svega se dogovaramo. Ponekad svi zajedno odemo na sladoled ili u park, što Niku jako veseli - priča Mirna.

Za sebe kaže da je dobra i brižna majka koja se trudi stvoriti autoritet svome sinu.Na more sa sinom- Niku učim da prihvaća različitosti i da bude dobar čovjek i sebi i drugima - kaže mlada mama koja zna kako je to težak, no ne i nedostižan zadatak svakog roditelja. Unatoč tome što svome djetetu nastoji osigurati sretno i bezbrižno djetinjstvo, žalosti je činjenica da su u današnje doba interneta i novih tehnologija pametni telefoni i tableti djeci postali dostupni od najranije dobi.-

Žao mi je kada vidim prazne parkove ili stabla po kojima smo se mi kao mali penjali. Djeca su uistinu prešla na virtualna druženja i smatram da to nije dobro. Sve treba biti u svoje vrijeme, a djetinjstvo treba proživjeti u parku, u pijesku, na igralištu, na stablu - smatra Mirna.Za ljeto nema velikih planova s obzirom na to da Loto ide i tijekom ljetnih mjeseci. Ipak, nada se da će

>>Hrvatima će sreću od danas donositi Mirna Maras

>>Ona je dotjerana, u top-formi i uvijek besprijekorno odjevena

>>Mirna Maras blista nakon razvoda jer je pronašla novu ljubav!

Komentara 2

Avatar maxinga
maxinga
22:41 22.07.2014.

Crno bijeli svijet i pozadine Hrvatske lutrije

GI
gibi1
04:03 26.07.2014.

Pa kad se ova rastala?Ja sam stvarno neupucen u te stvari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije