Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Marijana Batinić: U ljubavi mi je sloboda najvažnija, inače bježim

Marijana Batinić (1)
Foto: Franjo Matković
1/6
18.07.2014.
u 16:55

Što nas čeka u petoj sezoni dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” koja u nedjelju počinje na RTL Televiziji otkrila nam je voditeljica Marijana Batinić...

Hrvatski farmeri i farmerice spremni su za novu porciju zavođenja, šarmiranja, zabave i traženja srodne duše! Što nas čeka u petoj sezoni dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” koja u nedjelju starta na RTL Televiziji otkrila nam je voditeljica Marijana Batinić.

Navija za Istrijanku i Ličanku

– Farmeri i farmerice su sjajni, toliko različiti, kao da su iz sela s različitih kontinenata, a ne iz naše male Hrvatske. Sigurno će svi dobiti gomilu pisama, možda i najviše od svih sezona dosad. Mislila sam da sam u ovih 15 godina vidjela sve što Hrvatska pruža, ali ljepote koje sam otkrila po ovim zabačenim selima neopisive su – uzbuđeno će Marijana. Sve koji namjeravaju pratiti ljubavne zavrzlame i osvajanja, a još više one koji će među sudionicima serijala prepoznati onoga ili onu za kojeg misle da bi mogao biti njihov par, sigurno zanima kakvi su kandidati, o čemu voditeljica otkriva:

– Jako mi se svidio naš najstariji kandidat, samozatajni, vrijedni i nevjerojatno uredni Slavonac, a najviše me nasmijao naš Bračanin, veliki frajer mekog srca. Posebno navijam za naše dvije djevojke, Istrijanku Marjanu i Ličanku Draganu, i mislim da mi nikad neće biti teže dostaviti pisma onima koji ne prođu dalje.

A sljedeća informacija i najveće sumnjičavce potaknut će da vjeruju da se u realityju može pronaći istinska i trajna ljubav: bračna sreća Nikoline i Stjepana Pavlića koji su se upoznali u showu prije dvije godine i dalje cvate!

– Nikolina i ja često se čujemo preko Facebooka, nikad nisu požalili što su se prijavili na “Ljubav je na selu”, a s nestrpljenjem očekuju nove epizode. Po fotografijama koje vidim njih dvoje su zaljubljeni golupčići i neopisivo sam sretna zbog toga – ističe Batinić koja je Nikolini na vjenčanju preklani u rujnu bila počasna kuma. Idilu na snimanju pete sezone tek je nakratko prije dva tjedna prekinuo Marijanin manji zdravstveni problem. Naime, za snimanja u Gračacu završila je u bolnici zbog išijasa te je morala dobiti injekciju protiv bolova.

Dečko odustao od treninga

– Sada sam dobro, još sam oprezna, ali ne boli me više. Dobila sam razne savjete liječnika, između ostalih i da strogo mirujem, ali to jedino nisam poslušala. Kolege s televizije znatno su mi olakšale snimanja, tetošili su me i pazili, tako da smo uspjeli posjetiti sve farmere i farmerice, a snimili smo i nove epizode kviza “Tko će ga znati”. Moram se čuvati naglih pokreta i propuha. Izgleda da polako, ali sigurno starim – smije se 32-godišnjakinja. Kako bi ostala u fizičkoj formi, Marijana vježba kod Ane Kuhanec Brasnović ples oko šipke, a od svih trenera kod kojih je voditeljica vježbala u životu, Ana je jedina kod koje se zadržala. Ni dečko, rukometaš Matej Pašalić, nije je uspio privoljeti na tjelovježbu.

– Matej je pokušao i odustao kad je vidio koliko sam tvrdoglava i koliko je teško sa mnom trenirati – kaže Splićanka koja slobodu voli više od ičega i po tome je tipičan horoskopski Vodenjak.

– Ne volim ograničenja, sputavanja, patroniziranja, pametovanja. Sloboda mi je važna u vezi, poslu, prijateljstvu. Kad me netko ne stišće, od mene dobije maksimum. Nikad ne zabušavam ni u vezi ni u poslu, a trudim se biti dobar, iskren i odan prijatelj. Dajem se cijela, do kraja, pa nema potrebe da me netko guši i prelazi granice dobrog ukusa. Čim to osjetim, bježim glavom bez obzira i nije me briga koja je cijena mog odlaska. Jedino što pravi Vodenjak nema baš pretjerano povjerenja u ljude, a ja uvijek iznova imam, pa se često znam i razočarati – iskreno govori.

>>Ljubav iz realityja: Srodnu dušu traže pred očima cijelog svijeta

Komentara 12

DU
Deleted user
12:26 19.07.2014.

Marijana,ako si vezana,gubiš dio slobode,kao i on.Pomiri se sa tim,inače ćeš ostati sama,a prije toga bježati iz veze u vezu.Gdje je problem ako on,čovjek koji te voli,želi znati gdje si bila i sa kim ideš na kavu,ukoliko te često zove i provjerava ljubomorno gdje si?Ako je ljubav,onda je slijepa i podnosi sve.U suprotnom ne voliš ga,pa nikako neće uspjeti.Šalim se,ali ipak malo korigiraj stav,nitko ne želi biti u vezi sa slobodnom ženom,i obrnuto.Možda je u pitanju i neki podsvjesni strah, da se vežeš za neku osobu,u smislu da bi pod njegovim utjecajem izgubila razumnu slobodu.Jaka osoba ne bi trebala imati taj problem,i ne bježi,već korigira partnera,tako da on na kraju njoj iz ruke jede.Marijana...

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:16 19.07.2014.

curo, ima nas puno što smo bjegunci i ima nas sve više...zato treba naći pravog partnera, tj.partnera koji isto tako ne voli da bude prilijepak nego ima potrebu za svojim slobodnim prostorom i vremenom

NE
Netjak
17:15 19.07.2014.

Ljubav i sloboda su kao posao i slobodno vrijeme. Ako hoćeš jedno, ostaješ bez drugog. Obzirom da bira slobodu, očito nikad nije doživjela pravu ljubav što je žalosno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije