Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda 'Zlatnih dvora'

Lana Ujević: Nitko još nije osvojio moje srce

zagreb 16122016 lana ujevic snimio drazen kokoric
18.01.2017.
u 11:30

Mlada glumica u seriji Nove TV igra Martinu Begovac, a ova prva uloga u seriji dala joj je samopouzdanja da zaigra i u kazalištu i na filmu

Čini se da je gluma u životu 20-godišnje Lane Ujević, zvijezde dramske serije “Zlatni dvori” na Novoj TV, pronašla važno mjesto. Lana tumači Martinu Begovac, samopouzdanu i inteligentnu mladu ženu bez dlake na jeziku. Kako je mlada glumica opisuje, Martina je racionalna, za ljubav bi učinila sve, ne boji se pokazati osjećaje, izravna je i iskrena.

Tati na dar snimila album

– Sviđa mi se lik koji glumim. Martina studira psihologiju, a ja germanistiku i portugalski jezik. Martina ima brata kojeg voli, ja dvije sestre koje su mi sve na svijetu. Po godinama smo tu negdje, ali svejedno potpuno različite. Za razliku od Martine, intuitivna sam. Ako mi intuicija govori da je nešto ispravno, ići ću za time. Neću dopustiti da me emocije natjeraju na neku odluku – ističe članica dramskog studija Kubus u Zagrebu i otkrila nam je i kako je bilo na audiciji za seriju.

– Na audiciju sam išla za lik Ane i prošla tri kruga, ali u zadnjem je odlučeno da ću igrati Martinu Begovac. Ne mogu opisati osjećaj kad doznaš da si dobio tako važnu ulogu. Bila sam u Ksetu kad su mi javili, a usto je bio prvi travnja pa mi ništa nije bilo jasno. Počela sam skakati od sreće i samo sam ponavljala prijateljicama: ‘Dobila sam ulogu.’ Nikad neću zaboraviti tu večer” – ispričala je svestrana djevojka koja je u osnovnoj i srednjoj školi išla u dramsku grupu.

Prva uloga u popularnoj seriji dala joj je samopouzdanje da se u budućnosti još više posveti kazalištu i filmu. Međutim, tu je i talent za glazbu kojoj je posvećena odmalena.

– Prvi album snimila sam s tri godine, tati za rođendan. Pripremila bih popis pjesama, poslagala stolce za članove obitelji i oni su znali da slijedi nastup. Ta faza trajala je do devete godine – kaže. Rođena je u Baden-Badenu, a u Njemačkoj je živjela do desete godine. Odmalena je posjećivala rodbinu u Hrvatskoj za praznike i to joj je bilo najveće veselje. Obožava književnost i strane jezike pa je zato upisala Filozofski fakultet, a želja joj je naučiti i francuski jezik.

Ova talentirana mlada dama, koja se u budućnosti svemu veseli, trenutačno nije zaljubljena, ali nam je otkrila što joj je u vezi najvažnije te kakav bi joj dečko mogao ukrasti srce.

– Trenutačno nisam zaljubljena, nisam baš zaljubljive prirode. Fizički izgled nije mi presudan, kod muškarca me privuku karizma, samopouzdanje, smisao za humor, pozitivan pristup životu. Jednostavno da ima ono nešto što još nitko nije uspio opisati. Važno je da ti partner bude i najbolji prijatelj, da se podržavate i znate komunicirati – rekla je Lana.

Komentara 4

Avatar 123456
123456
12:53 18.01.2017.

Hajd sponzorušo ne lupetaj!

VJ
Vl jedi govna
12:43 18.01.2017.

Nisu imali dovoljno para

GR
grodar
12:15 18.01.2017.

Vidim i zasto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije