Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednički izbori

Istražili smo kako će nacionalne televizije pratiti izbore

Daniela Trbović
Foto: Boris Ščitar
1/2
04.12.2014.
u 11:49

Informativni tim Nove TV predvodit će iskusni Mislav Bago, a HTV snima i posebnu emisiju u kojoj će s kandidatima biti dan i noć

Kandidati za novog hrvatskog predsjednika gledaju nas s plakata na ulicama, informacije o njihovim programima i planovima bombardiraju nas s uličnih štandova, iz radijskog etera... a i televizije su spremne za početak specijalnog programa koji će glasače voditi do njihove odluke 28. prosinca kada je prvi krug predsjedničkih izbora.

Ne bi li se gledatelji što bolje snašli u praćenju emisija i sučeljavanja kandidata koje će, vjerujemo, utjecati na njihovu konačnu odluku, istražili smo što nas čeka na programima nacionalnih televizijskih kuća – HTV-a, Nove TV i RTL-a.

HTV tako planira emisiju "Jedan dan s kandidatom" u sklopu koje će njihova novinarska ekipa sa svakim kandidatom provesti dan od jutra do noći, a posebno je zanimljivo da će moderatorica njihovih televizijskih sučeljavanja biti britka Daniela Trbović. HRT je, osim toga, na svojem portalu otvorio i posebnu stranicu "Predsjednički izbori" s ciljem da bude središnje mjesto informiranja.

Informativni tim Nove TV također je spreman za sučeljavanja, a predvodit će ih iskusni Mislav Bago.

Detaljnije o ovoj temi čitajte sutra u Ekranu.

>>Zašto je Nova TV prešutjela obračun Ivice Dačića s Ružom Tomašić?

>>Analiza: Evo što je dobro, a što loše u nacionalnim dnevnicima

Komentara 16

SE
sestrićna
11:53 04.12.2014.

hrt po uzoru na pjongjang..nije teško zaključiti na čijoj su strani..skh je privatizirao tv koju mi plaćamo..

DU
Deleted user
13:23 04.12.2014.

Ima li na HRT još koji novinar osim Trbovićke?

KA
kavicakaka8
14:44 04.12.2014.

britka Daniela Trbović,,,a gdje ti je VLAJKI,s tim da si bila PROTIV referenduma žene i muškarca,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije