Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri,dva,jedan - kuhaj!

Hoće li žiri opet kukati: Kandidati pripremaju carsko meso u umaku od čokolade

Tri,dva,jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/2
14.03.2017.
u 13:44

Večeras će natjecatelji RTL-ovog showa dobiti kutiju u kojoj će biti namirnice koje je teško spojiti u ukusno jelo

U drugom eliminacijskom tjednu nove sezone showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!"  kandidatima su pripremljena brojna iznenađenja.

Jedno je na meniju večeras, kada će svaki par morati odabrati unaprijed zadanu kutiju s namirnicama. Namirnice se nalaze u pećnicama na svakoj radnoj jedinici, a natjecatelji pećnicu ne smiju otvoriti, već samo letimično pogledati kroz njezino staklo i pokušati ustanoviti što se sve unutra krije.

U pećnicama se, dakle, skrivaju glavne namirnice od kojih će, tijekom 75 minuta, natjecatelji pripremati glavno jelo s prilogom. Oni koji su u prošlom tjednu bili najbolji, prvi biraju pećnicu čiji im se sadržaj najviše sviđa. No nitko od kandidata nije očekivao da će u pećnicama pronaći i neobične namirnice koje nisu mogli vidjeti kroz otvor.

„Ne mogu zamisliti svinjsko meso i čokoladu zajedno. Imamo i tost kruh, ne znam što da radim, nešto ćemo skemijati“, kazao je Martin dok je Moira pokušavala pogoditi što se nalazi iscijeđeno u čaši.  

Bodovna razlika između prvih i posljednjih na tablici iznosi čak 50 bodova, a kako je krenulo, ta bi razlika nakon večerašnjeg izazova s namirnicama koje, barem na prvu, nikako ne idu zajedno, mogla samo porasti.

Ozana i Katarina dobile su gotove pečenice i grah iz konzerve, a Anna i Sara će se uhvatiti u koštac s kestenima i slanutkom.

>>Kandidati u problemu, zamijenili ljubičasti luk i ciklu

>>Željka Klemenčić odlučila je napustiti show 'Tri, dva, jedan – kuhaj'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije