Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjetar u kosi

Evo što je Aco Stanković radio u šumici

Aco Stanković
Foto: Privatni album
1/11
17.07.2014.
u 14:30

– Vozim se na Harley Davidsonu Softail Slimu, s Nokijom 930 bilježim najvažnije događaje na putu – najavio je Aco

TV urednik i voditelj Aleksandar Stanković svojim se Harleyem uputio na motoavanturu po kontinentalnoj Hrvatskoj radi snimanja putopisa „ Vjetar u kosi“.

Zajedno sa snimateljskom ekipom HTV-a Aleksandar će na motoru putovati 14 dana kako bi snimio zanimljive ljude, njihove talente i vještine, kao i prirodne ljepote kontinentalne Hrvatske. Tako je glavni protagonist serijala na svom putu naišao na čovjeka koji godinama živi u prirodi u suživotu sa životinjama bez struje i koji nikad nije čuo za Aleksandra Stankovića, ali ga je lijepo ugostio i dopustio da prenoći u šatoru.

S Nenadom Šimunkom, čovjekom koji je uspio završiti trostruki Ironman uz dijabetes, trčao je po Međimurju, skočio je s padobranom na aerodromu u Osijeku, a u tvornici čipsa u Donjem Miholjcu okušao se u pakiranju čipsa.

Foto: Robert Demo

U HNK Osijek razgovarao je s Marijanom Gubinom, autorom knjige „260 dana“ po kojoj se radi predstava i film. Prepoznao je i dar bioenergičara Slavka Matanovića na Dunavu koji mu je dao energiju za dalje. Bilo je samo pitanje vremena kada će Stanković spojiti svoje dvije strasti – onu prema novinarstvu i onu prema motoru – te krenuti u neku putopisnu avanturu.

„Ideja o putopisu je moja. Volim putopise i volim motore pa sam došao na ideju da za HTV napravim putopis na motoru. Cilj je putopisa uz različite zanimljive ljude prikazati kontinentalni dio Hrvatske. Slavonija, Baranja, Podravina, Papuk, Međimurje, Zagorje, Kordun, Lika, Banija, Žumberak, Gorski Kotar mjesta su koja ćemo posjetiti. Bit ćemo 14 dana na putu i napraviti oko tri tisuće kilometara. Vozim se na Harley Davidsonu Softail Slimu, s Nokijom 930 bilježim najvažnije događaje na putu“, najavio je Aco.

Putopis „Vjetar u kosi“ trebao bi biti prikazan krajem rujna ili početkom listopada. Riječ je o tri epizode od po 45 minuta materijala. Redatelj serijala je Matija Vukšić, a snimatelj Mak Vejzović. Gdje je još put Stankovića naveo i koga je sve na tom putu sreo gledajte najesen na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije.

>>Aco Stanković: Nakon rođenja kćeri nisam postao drukčiji čovjek

Ključne riječi

Komentara 5

TT
tik tak
19:49 17.07.2014.

E moj Aleksandre nije to za tebe nemoj glumit Željka Malnara jer si u odnosu na njega mali od kužine.Zatvori se u studio i tamo glumi frajera to je tvoj najveci doseg!!!

HR
hrvatska91
11:08 21.07.2014.

u šumici ? da nije osnovao neki novi partizanski odred?

ĆA
ćaćaća
14:51 17.07.2014.

kako hrvati opet plaćaju antihrvatsku propagandu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije