Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda "Da Vincijevih demona"

Ekskluzivni razgovor s Tomom Rileyem: U formu me doveo trener Jamesa Bonda

Tom Riley attends
Foto: Pixsell
29.09.2015.
u 18:00

Treća sezona počinje se emitirati 25. listopada na FOX-u, a Tom nam otkriva da obožavatelje ima i među psima te se raduje posjetu Hrvatskoj

Prve dvije sezone serije "Da Vincijevi demoni", o ranim godinama talijanskog slikara, znanstvenika, izumitelja i najvećeg genija renesanse Leonarda da Vincija, izazvale su veliko zanimanje publike u više od 120 zemalja, koja s nestrpljenjem iščekuje nove nastavke.

Pljoska viskija za hrabrost

Vjerne gledatelje ove hit-serije razveselit će vijest da se treća sezona počinje prikazivati 25. listopada u 22 sata na FOX-u, a tim povodom donosimo vam i ekskluzivni razgovor s britanskim glumcem Tomom Rileyem koji utjelovljuje Leonarda.

– Jako sam uzbuđen i jedva čekam da gledatelji vide nove nastavke – kaže nam Tom na početku razgovora. ne želeći otkriti kroz što sve Leonardo prolazi u trećoj sezoni, kratko kaže: – Mogu reći da će Leonardo u novoj sezoni upoznati samog sebe, tražit će načine kako da se suoči sa samim sobom.

Tom kaže da se svaki put iznova iznenadi koliko je fascinantan život Leonarda da Vincija i sa svakom sezonom otkrije nove i neobične detalje o njegovu životu.

– Recimo, nisam znao da je Da Vinci iskapao grobove, iz njih je uzimao leševe u čije je žile ubrizgavao vosak kako bi što dulje ostale čitave, a poslije bi ih prepolovio i tako je dolazio do otkrića o ljudskoj anatomiji. To je samo jedan od primjera kako je ilegalno dolazio do fascinantnih otkrića – govori Riley. Osim što u seriji glumi, Tom je i producirao nekoliko nastavaka, što je bio iznimno zahtjevan posao.

– Producenti su zaduženi za stotinu stvari, od brige za lokaciju snimanja do toga jesu li glumci u formi u kojoj moraju biti. Bilo je naporno balansirati producentski posao s glumom, jer sam do kasno navečer radio bilješke i ispravke na scenariju i zato sam se ujutro teško koncentrirao na glumu. Ovo mi je bila dobra lekcija iz koje sam puno naučio i sigurno ću ubuduće biti bolji prema producentima – veli Tom. Britanski mediji pisali su kako je za vrijeme snimanja seksi scena s kolegicom Laurom Haddock u blizini uvijek imao pljosku s viskijem, a na pitanje je li to istina Tom kroz smijeh odgovara:

– Trebate biti opušteni dok snimate takve scene, ali nisam se opuštao ispijajući viski. Takve scene ipak nisu toliko neugodne kao one opasne scene, a jednu takvu imali smo na snimanju treće sezone. Naime, tijekom snimanja predviđena eksplozija bila malo je jača od očekivanog i čak sam se lakše ozlijedio tog dana pa smo prekinuli snimanje, ali scena je ispala dobro iako nije tako zamišljena. Gledatelji će je vidjeti u trećoj sezoni – kaže Tom.

Planira posjet Hrvatskoj

Kako bi u scenama u kojima se pojavljuje razodjeven izgledao što bolje, Tom je angažirao trenera koji je Daniela Craiga doveo u fit-formu za ulogu Jamesa Bonda. Zahvaljujući "Da Vincijevim demonima", u Njemačkoj i na Maldivima Tom uživa status zvijezde, a na njegovu kućnu adresu stiže hrpa pisama obožavatelja.

– Jedno sam pismo dobio i od psa, mislim da je to najneobičnije pismo jednog obožavatelja. Ljubitelji Da Vincija često mi šalju crteže i kolaže koji su jako kreativni. Volim takve poklone pa pozivam i hrvatske obožavatelje da mi pošalju nešto slično – kaže glumac i dodaje kako dosad nije imao priliku posjetiti našu zemlju.

– Čuo sam da je Hrvatska predivna i nadam se da ću se jednog dana i sam uvjeriti u to – kaže.

>>"Da Vincijevi demoni" - genijalac je pretvoren u seksi Indianu Jonesa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije