Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Principea:

"U seriji se razodijevam tri puta, i svaki put opravdano"

principe
Foto: Promo foto
1/3
19.01.2016.
u 15:40

Alex Gonzales u seriji glumi tajnog agenta obavještajne službe koji dolazi u policijsku postaju jedne četvrti u Ceuti da bi istražio planove džihadista

 Alex Gonzalez, naviknut na angažmane na televiziji, kao i na one za veliko platno, u seriji Principe koju gledatelji Nove TV prate od ponedjeljka do srijede nabasao je na najtežu ulogu svoga života.

Glumi tajnog agenta obavještajne službe koji dolazi u policijsku postaju jedne četvrti u Ceuti da bi istražio planove džihadista. – U Principeu ništa nije kako izgleda – kaže Gonzalez o ovome ambicioznome projektu čijim je članom postao nakon kastinga na kojem je dobio ulogu Javiera Moreya, agenta Obavještajne službe (CNI), šefa policijske postaje u Principeu, problematičnoj četvrti koja je i sama kao lik u seriji.

– Četvrt Principe sa 12.000 stanovnika muslimanske vjere i stopom nezaposlenosti od otprilike 80% mnogo je dala seriji, ne samo u vizualnom smislu zbog boja i arhitekture nego i mirisima i okusima koji katkad, čini se, prelaze granice ekrana – ističe glumac.

– Prije samoga snimanja nisam znao ništa o Principeu, bio je za mene velika nepoznanica, a zbog situacije u kojoj se ondje živi osobno sam se jako zabrinuo. Čak smo razmišljali i o promjeni imena serije da ne bismo stigmatizirali četvrt, ali na kraju smo shvatili da neće biti potrebno – dodaje Gonzalez.

Ipak, glumac je u Ceuti proveo samo dva i pol tjedna, a ova policijska serija protkana ljubavnim pričama snimala se uglavnom u Madridu zahvaljujući virtualnim scenografskim obradama studija Stargate Studios, tvrtke koja je zaslužna za scenografiju serija poput Živi mrtvaci  ili Momci s Madisona.

Za vrijeme snimanja Principea Gonzalezov privatni život patio je i postao usamljeniji, baš kao i život samotnog lika kojega tumači u seriji. Ipak, naučio je da "nema potrebe birati jer se može kvalitetno odraditi posao i održavati privatni život u isto vrijeme".

Što se tiče posla, priznaje da se odmaknuo od imidža seks-simbola, iako se već u prvom nastavku serije Príncipe pojavljuje bez majice. – U seriji se razodijevam tri puta, i svaki put opravdano – kaže glumac, a naglašava „da se svaki mladi glumac mora namučiti za dobre kritike".

>>Preminula jedna od najvećih zvijezda meksičkih sapunica

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Anamarija10
00:07 20.01.2016.

Ovaj momak je jako zgodan a serija vrlo dobra. Šteta što je prikazuju samo tri dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije