Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Aleksandra ima tajni plan: Ovaj tjedan riješiti Annu, drugi Anamariju i mila majka!

farma
Foto: Nova TV
1/9
11.11.2015.
u 09:59

Miriam je rekla kako se i Anna ponudila za sluškinju samo kako bi zaštitila Anamariju da ostane što dulje na farmi. Anamarija nije mogla vjerovati da je to Anna učinila za nju, pa je val emocija zapljusnuo obje.

Kako vrijeme odmiče, a samim time smanjuje se i broj farmera, sve je teže donijeti odluku tko će biti sluga. Ovotjednoj Gazdarici Miriam olakotne okolnosti olakšale su izbor. Za slugu je izabrala Ivicu na njegov nagovor, a kada ga je Mia pitala kako se osjeća, odgovorio je: „Čast mi je služiti takvu gazdaricu!“

Kada je riječ o sluškinji, zbog nategnutog odnosa Anamarije i Miriam farmeri su pretpostavljali kako će upravo Anamarija biti sluškinja. Međutim, dogodio se obrnuti scenarij. Miriam je za sluškinju postavila Annu na njezin nagovor. „Ja sam stavila za sluškinju osobu koja će najviše zaštititi Anamariju da tu ostane, a to je Anna.“ kazala je Miriam.

Miriam je rekla kako se i Anna ponudila za sluškinju samo da bi zaštitila Anamariju da ostane što dulje na farmi. Anamarija nije mogla vjerovati da je to Anna učinila za nju, pa je val emocija zapljusnuo obje.

Iako je Anna izjavila da želi zaštiti svoju prijateljicu, kazala je i da bi željela otići kući jer joj nedostaje njezina obitelj: „Nije mi to teško palo, Anamarija još uvijek ima tu svoj produženi boravak. A kako će se farmeri ponašati prema njoj ako odem, tu ja više ne mogu ništa. Nemam neke taktike, napravila sam to zbog nje, imala je težak život“, dodala je. Ivica se složio s Miriaminim odabirom sluškinje: „Ja podržavam Miriam što je izabrala Annu. Da sam na njezinu mjestu, ja bih jednako postupio.“

Mentor Joža farmericama je doveo gospođu koja ih je učila još nekim starim poslovima. Tako su farmerice ovoga puta naučile tkati tepih od starih iznošenih majica, krpa.

Ako nećeš raditi, nećeš ni jesti!

Miriam i Anamarija već od prošlog tjedna su u svađi. Gazdarica Miriam odlučila je kazniti Anamariju zbog toga što s prošlog sajma nije donijela dovoljno hrane tako što joj je zadala da se brine o prehrani svih farmera. Premda joj je Anamarija kazala kako ona nije u stanju to obaviti, Miriam se nije dala smesti te joj je poručila da, ako ne bude radila, neće ni jesti.

„Mogla sam prema Miriam biti još i gora, mogla sam joj dati i gore zadatke, a štedjela sam je jako, a ona sad prema meni nema milosti. Da sam znala da je takva, pa još bih gora bila! Kao da je ona zla maćeha, a ja tu moram čistiti i prat za svima!“ kazala je Anamarija.

Miriam je razgovarala s Ivicom i Ivanom o Anamarijinu neposluhu te joj je Ivica rekao kako ne može reći Anamariji da, ako ne bude radila, neće jesti. Ako je želi kazniti, otkrio joj je, neka je ignorira. „Jedina koja mi otežava moje gazdovanje i koja mi radi probleme je Anamarija. Ona je jučer odlučila da neće raditi ništa, da me neće poštovati, dapače vrijeđa me, svašta mi govori!“ zaključila je gazdarica

Popodne je Aleksandra provela u druženju s Miriam razgovarajući o ostalim farmerima. Iako je još prošlog tjedna opravdavala sve Anamarijine postupke, čini se kako je promijenila mišljenje: „Ovaj tjedan riješiti Annu, drugi Anamariju i mila majka! Baš bi mi bio gušt! I onda dalje možemo uživati!“  otkrila je.

Farmeri su dan proveli u zadacima koje im je zadao mentor Joža, a poseban izazov bio je čišćenje septičke jame, zbog čega su Ivica i Ivan posebno izumili alat za pripomoć

„Kao gazdarica, farmu gledam drugim očima. Gledam je s ponosom. Vidim stvari koje prije nisam primjećivala. Primjećujem koliko smo toga napravili za devet tjedana“, zaključila je Miriam ponosna na svoje farmere.

>> Miriam je nova Gazdarica, Anamarija odlučila štrajkati glađu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije