Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto na kopnu

Aleksandar Stanković na motoru obilazi kontinentalnu Hrvatsku i snima serijal "Vjetar u kosi"

aco
Foto: Facebook/ Naš potok
1/3
19.07.2014.
u 10:00

– Volim putopise i volim motore i jednostavno sam odlučio pokušati spojiti te dvije stvari. U siječnju sam tu ideju iznio ravnateljici Mariji Nemčić, njoj se to svidjelo i eto me sada na putu. Inače, na svjetskim televizijama već dulje vrijeme postoji žanr motoputopisa i vrlo je gledan pa se nadam da će i ovo što sada radim naći svoju publiku – objašnjava Stanković.

Dok svi bježe s kopna na more, HRT-ov urednik i voditelj Aleksandar Stanković na svom motoru krenuo je u avanturu našim kontinentom. Sa sobom je poveo i snimateljsku ekipu HRT-a koja će bilježiti njegove dogodovštine s puta, a serijal, koji zasad nosi naziv "Vjetar u kosi", bit će emitiran na jesen na HRT-u.

– Volim putopise i volim motore i jednostavno sam odlučio pokušati spojiti te dvije stvari. U siječnju sam tu ideju iznio ravnateljici Mariji Nemčić, njoj se to svidjelo i eto me sada na putu. Inače, na svjetskim televizijama već dulje vrijeme postoji žanr motoputopisa i vrlo je gledan pa se nadam da će i ovo što sada radim naći svoju publiku – objašnjava Stanković što ga je ponukalo na ovaj podvig.

Gunja, Ivanovac, Lonjsko polje, Slavonski Brod, Osijek, Batina samo su neka od mjesta koja je Stanković posjetio. U Velikoj kod Požege tako se susreo s čovjekom koji godinama živi u suživotu s prirodom bez pomagala suvremene tehnologije, a Stankoviću je ponudio prenoćište u svom indijanskom šatoru.

– Na putu me se posebno dojmio razgovor sa štićenicima zajednice "Susret" u Ivanovcu koji se pokušavaju riješiti droge, a osim toga, ostao sam iznenađen i dočekom koji su nam priredili slavonski bajkeri s kojima smo se vozili ulicama Vukovara – ispričao je urednik emisije "Nedjeljom u 2".

Komentara 6

DU
Deleted user
11:10 19.07.2014.

propuh u glavi...

FU
fulmar
11:04 19.07.2014.

Vjetar u kosi???

OS
osica
11:06 19.07.2014.

ima vjetra - ali nema kose, Hoćemo li mijenjati naslov?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije