Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party u puli

Sexy Beach Festival predstavlja atraktivna DJ imena

Sexy Summer Beach Festival
Foto: Promo
1/6
21.07.2014.
u 12:03

Novi pulski festival najavljuje bogat sadržaj uz vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste, vrhunski performans te nezaboravan provod

Bliži se prvi Sexy Summer Beach Festival!

Atraktivan glazbeni doživljaj Pula nam priprema 02. kolovoza 2014. na SC Valkane, a domaćine i goste uz već potvrđene Diamonds Duo i DJ Seherezade zabavljat će DJ zvijezde Nikol Goldenbrown, Edo Denova i Mindcontrol.

Ljetnom pustolovinom Sexy Summer Beach festivala Pula će bez sumnje postati iznimno zanimljiva destinacija svim ljubiteljima vrhunske glazbe i danonoćne zabave koja će ovog ljeta obilježiti jedan od najljepših istarskih gradova.

Foto: Promo

Novi pulski festival najavljuje bogat sadržaj uz vrhunsku produkciju, atraktivne glazbene goste, vrhunski performans te nezaboravan provod koji će se dugo pamtiti, a grad Pulu još jednom upisati na kartu ljetnih party destinacija u Istri i regiji.

Ulaznice za festival mogu se osigurati putem maila prodaja.ulaznica@nova-stellatv.de tu u sistemu Eventim.hr po cijeni od 120 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta po cijeni od 170 kn.

Sve informacije o prvom izdanju Sexy Summer Beach festivala možete se saznati na službenoj web stranici www.nova-stellatv.de.

>>One se tako dobro zabavljaju! Sočni poljupci na partiju u Aquariusu

>>Ovo su najbolji badići koje možete odabrati za partijanje na Zrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije