Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAŠKENT

Donna Vekić nije uspjela do drugog WTA naslova u karijeri

Donna Vekić
Foto: Press Association/Pixsell
03.10.2015.
u 11:54

Nao Hibino bila je bolja sa 6:2, 6:2 za 73 minute igre

Donna Vekić uspjela je doći do četvrtog WTA finala u karijeri, ali nije uspjela i do drugog naslova jer ju je u uzbekistanskom Taškentu pobijedila Japanka Nao Hibino s uvjerljivih 6:2, 6:2.

Bila je to jednosmjerna ulica, nije se naša tenisačica nikako snašla i sve je bilo nekako prebrzo gotovo, za samo 73 minute igre. A činilo se da bi protiv 117. tenisačice svijeta trebala biti favoritkinja i slaviti, što bi značilo da se vraća u društvo najboljih sto tenisačica. Ovako, ostala je malo prekratka, ali jasno je da igra bolje nego proteklih mjeseci.

Samo treba poraditi na koncentraciji i opustiti se jer to se činilo kao najveći problem ovog meča, u kojem odmah na otvaranju ostaje bez servisa, a potom i kod 2:5, što Hibino nije propuštala.

U drugom setu ista priča, prvi servis za Donnu i odmah ga je izgubila. Mogla, doduše, kod 1:2 vratiti suparnici jer imala je 40:15 na njenom servisu, ali nije uspjela i kao da je time znala da zadnji vlak odlazi te da ga ne može više stići. Na 1:4 ostala je i bez četvrtog servisa u meču, samim time i naslova...

>> Donna Vekić se u četvrtom finalu bori za drugi naslov i povratak u Top 100

Komentara 3

TI
Tinaiva
12:14 03.10.2015.

Treba biti pošten pa reći da je Hibino klasa iznad Donne u fizičkom a u mentalnom dijelu da ne govorim. Publika je bila očajna i Donna je većinu vremena posvetila prigovaranju sutkinji, publici, sebi. Očito je bila jako dekoncentrirana zbog žamora i buke. No s druge strane Hibino je igrala u istim uvjetima, potpuno hladna i koncentrirana. Mentalno je Donna slaba.

PE
peugeot
17:15 03.10.2015.

Za sve je kriv Australac grckih korijena - "Kokkinakis".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije