Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nahvalio Federera

Wawrinka: Mislim da Đoković ne može osvojiti sva četiri Grand Slama

Stanislas Wawrinka
Reuters/PIXSELL
08.02.2016.
u 11:00

- Maestro uvijek ostaje maestro. Zbog svih stvari koje je napravio tijekom karijere, za mene je Roger Federer najbolji tenisač svih vremena.

Švicarski tenisač Stanislas Wawrinka u intervjuu za RMC Sport nahvalio je svog sunarodnjaka Rogera Federera i dao mu veliki kompliment. Iako se često u medijima potencirao njihov sukob, njih dvojica se svako malo međusobno hvale.

- Maestro uvijek ostaje maestro. Zbog svih stvari koje je napravio tijekom karijere, za mene je Roger Federer najbolji tenisač svih vremena.

Novak Đoković trenutačno je nezaustavljiv, može li do sva četiri Grand Slama?

- On u ovom trenutku dominira i sve što radi djeluje impresivno. Hoće li osvojiti sva četiri Grand Slama? Moguće je, ali ako bih morao prognozirati, rekao bih da neće, zaključio je Wawrinka.

Komentara 4

DU
Deleted user
14:30 08.02.2016.

Đoković može osvojiti sva četiri Grand Slama i cak jednoga dana prevazici Federera.

UN
unbekant
12:19 08.02.2016.

Djokovic je Maestro i ostaje Maestro,i uzece sigurno jos 30-ak Grand-slamova,jer pred njim je tek karijera,zato sto nema ni na vidiku,nekog ko bihga zaustavijo.........

Avatar Diavolo
Diavolo
11:19 08.02.2016.

Tako je, MAESTRO JE MAESTRO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije