Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNO PONAŠANJE NA WIMBLEDONU

Srbijanski tenisač 'poludio' i izvrijeđao suca: Mrš, ti si idiot!

Troicki
Foto: Printscreen Youtube
30.06.2016.
u 21:40

– A sada znaš donositi odluke? Oprosti, ali ti si idiot! Moram ti to reći. Ti si idiot! Loptica je bila vani. Ništa nisi vidio. Napravio si 30 grešaka, ne samo na moju štetu – rekao je Troicki

Srbijanski tenisač Viktor Troicki izgubio je u drugom kolu Wimbledona od Španjolca Alberta Ramosa-Vinolasa sa 6:3, 3:6, 3:6, 6:2 i 3:6. 27. igrač svijeta razlog za poraz pronašao je u talijanskom sucu Damianu Torelli koji je, po njemu, "najlošiji sudac ikad" i pri tome ga izvrijeđao.

– Neeeee! Pogledaj lopticu, molim te! Pa samo je pogledaj. Najgori si sudac na svijetu. Što radiš? Jesi li vidio lopticu? Tako si loš – urlao je Troicki dok se lomio meč.

Nakon posljednjeg poena Troicki je došao do suca i poručio mu:

– Grozan si! Što uopće radiš tamo gore! Mrš! Najgori si sudac ikad.

Sudac ga je nakon toga upozorio na ponašanje.

– A sada znaš donositi odluke? Oprosti, ali ti si idiot! Moram ti to reći. Ti si idiot! Loptica je bila vani. Ništa nisi vidio. Napravio si 30 grešaka, ne samo na moju štetu – nastavio je Troicki svoj sramotni ispad.

>> Marin Čilić u četiri seta savladao Sergija Stahovskog

Komentara 19

KO
korisniksb
22:45 30.06.2016.

Da je bilo na srpskom jeziku to psovanje onda bi to bilo to,ali ovako na engleskom je jadno.

ME
melinda
21:58 30.06.2016.

Nije mi jasno zasto nije trazio chalenge i stvar rjesena.Bez obzira da li je u pravu Troicki mora biti kaznjen, jer nema pravo da urla na sudca

BJ
Bjelovar112
21:57 30.06.2016.

trebao je on njemu.na materinjem jeziku a ne ovak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije