Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELUČANA VIROZA'

Novi problemi za Nadala: Otkazao Buenos Aires

Rafael Nadal
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
07.02.2014.
u 09:30

Rafael Nadal objavio je kako je zbog želučane viroze prisiljen otkazati nastup na ATP turniru iz serije 250 u Buenos Airesu sljedeći tjedan.

Prvi tenisač svijeta Rafael Nadal objavio je kako je zbog želučane viroze prisiljen otkazati nastup na ATP turniru iz serije 250 u Buenos Airesu sljedeći tjedan.

- Želučana viroza me spriječila da danas treniram, tako da je moj kompletan raspored pomaknut. Zbog toga i zato što turnir počinje u ponedjeljak odlučio sam se povući - rekao je Nadal.

Inače, Nadal je još u fazi oporavka od ozljede leđa koju je zadobio za vrijeme prvog Grand Slama sezone, Australian Opena.

 

Španjolac je uoči sezone objavio kompletni raspored turnira na kojima će igrati ove sezone, a nakon Buenos Airesa, sljedeći turnir na kojem bi trebao igrati je Rio de Janeiro.

>> Wawrinka novi kralj Australije! U finalu dobio Nadala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije